Blå negle og wunder-über-under-lak

Købte to Essie lakker i London, strengt at de skal være så dyre herhjemmme, når man nærmest får smidt dem i nakken der. Men var faktisk generelt overrasket over hvor billigt alting var i London, der ellers har ry for at være en dyr by, men når man sammenligner med København er alt nok billigt, tsk…
Den grønne er den efterhånden velkendte Mint Candy Apple og den blå hedder Mesmerize, den er lidt mørkere end på billedet i virkeligheden. Havde sådan lyst til blå neglelak og denne her er perfekt, synes jeg.
Er jo lidt af en nail-polish-junkie og det kan efterhånden ses. Mine negle har simpelthen den klammeste gule farve efterhånden… De er slet og ret blevet misfarvet af for megen mørk lak, har specielt den sorte under mistanke.
Så nu er jeg begyndt at bruge underlak, noget jeg ellers aldrig har gidet før. Købte en fra OPI og er meget tilfreds med den. Den tørrer lynhurtigt, så det forlænger ikke processen så meget. OG den kan ydermere bruges som overlak (noget andet jeg aldrig har gidet) og det kan altså også betale sig skulle jeg sige: ingen ridser i lakken og den holder bedre. Se det var et lille negle christmas miracle :)
(Visited 295 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Selvom du bruger en underlak så får du stadig gule negle :( Det er nogen af de ting der er i neglelakfjerneren der gør det meste. Jeg bruger altid underlak og har gule negle og har efterhånden brugt så meget neglelak at jeg kun kan komme frem til at det er neglelakfjerneren der gør det desværre :(