Amager Fælled

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er glad for at bo på Amager. Jeg holder meget af diversiteten her. Og jeg elsker, at jeg kan være så tæt på by og natur på en gang.
For jeg er nok lidt en grådig type, der vil have det hele: både pulserende byliv og strande, skove og marker.
Ved ikke helt hvor det der nature-lover kommer fra. Er født og opvokset på Vesterbro og Frederiksberg, ikke så meget skov og mark over det :)

Var på Amager Fælled her til morgen og selvom det var så koldt at min tapre hund og jeg måtte give op på halvvejen af den planlagte rute, var det også helt storslået og så smukt at jeg var lige ved at fælde en lille tåre (er meget rørstrømsk og lidt af en tudeprinsesse). Håber at billederne fangede lidt af det, men var ærlig talt svært for blev nød til at beholde mine luffer på, fordi det var så svinekoldt.

(Visited 353 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer