Last of London

Fandt lige billederne af de sidste London-køb. Er så glad for strømpebukserne, tykke, uldne og passer derfor perfekt til det hundekolde vintervejr vi har nu. Der ligger en Aubin & Wills i Marylbone Highstreet og de har også en masse andet lækker strik, så den kan jeg virkelig anbefale.

(Visited 992 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

 1. Er du så færdig- det er jo nok det fedeste krus EVER! Har i øvrigt lade mig inspirere af jeres P&P-marathon forleden og skal bruge hele lørdag aften på det samme.Yay! Kan kun undre mig over, at vi aldrig læste Austen på studiet.

 2. Det er også for dårligt. Austen burde være obligatorisk allerede i engelskundervisningen i gymnasiet. Det kunne nok også lære de der teenage-drenge en ting eller to om kærlighed…Håber at du får en dejlig lørdag med Darcy;)

 3. Har i ved nogen lejlighed læst “North and South” af Elizabeth Gaskell?
  Bogen er et mesterværk, og jeg må indrømme, at filmatiseringen fra 2004 starring Richard Armitage (hottie!) og Daniela Denby-Ashe er en tand bedre end “Stolthed & Fordom”, – dog afhænger det jo også af personen, som skal vurdere de to mesterværker.
  Meget godt kan man sige om Colin og Matthews fantastiske optræden som Darcy, men Richard overtager pladsen som den “åh så, ideelle mand” for de fleste kvinder. Sorry, men det er sandheden blandt flertallet ;-)
  MEN! Noget kritik må der også gives… Ikke af filmen, men af den danske kvalitet. Udgaven, som man kan købe i Danmark, mangler scener, er af dårlig kvalitet osv. i forhold til filmen, som man køber i England, som giver et bedre indtryk af det færdige resultat.
  Jeg ved, at der er lang vej, men hvis i endelig skal se filmen, så ville de være bedst at se udgaven fra England. Trods dette, så faldt jeg jo for den danske-udgave. Jeg synes helt klart, at den er værd at se og læse!
  Den minder på mange områder om “Stolthed & Fordom”.