Nyt i skabet

Har lige købt en fin flæseskjorte og en ‘fyrværkeri’-kjole i Smukt Brugt. Kjolen har plisseret skørt og er ret transperant. Ville gerne have den på når jeg skal ud i aften, men måske er det mere fornuftigt med en tyk uldkjole? Var på den helt store genbrugstur på Amager, men fandt ikke rigtig andet. Prøvede ellers en ret flot pels hos Røde Kors på Amagerbrogade, men men synes altså lidt at pels er noget underligt noget. Det er vist bare ikke mig. Håber dog stadig at den hvide fuskpels fra H&M kommer på udsalg…

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Yndig skjorte. Virkelig! Og fin fin kjole. :) Er altid en smule "misundelig" på dem, der formår at finde genbrugs-perlerne. Personligt er jeg vist lidt for utålmodig – eller også kan jeg bare ikke altid helt se potentialet, når det hænger i genbrugen. Men måske jeg skal stramme lidt op fremover :)

  2. kender alt til det med at være for utålmodig. og skuffelsen når man har knoklet en masse butikker igennem uden at finde noget. mht. skjorten og kjolen er det lidt snyd for de er fra smukt brugt, der er sådan en lækker genner hvor indehaveren finder og udvælger fine ting. så hun har så at sige gjort grovsorteringen. derfor er det selvfølgelig også dyrere end røde kors etc. men stadig ret rimelige priser i modsætning til lignende forretninger.følelsen når man finder den perfekte kjole til 25 kr. i kirkens genbrug er til gengæld ubeskrivelig, så jeg siger bare happy hunting.og så er genbrug jo også sådan en dejlig bæredygtig form for shopping. som er lidt nemmere at retfærdigøre end endnu en 'brug og smid væk' ting fra H&M. er jo selv mere end skyldig i det sidste, men tænker altså lidt over det:)