Bouclé’en i brug + nye støvler


Jakke fra Because, nederdel fra Whistles, vintage skjorte fra Smukt Brugt, læderlegging og støvletter fra Topshop

Uh og så har jeg været til synstest og købt nye briller i dag. Det tager ca. en uge før glassene kommer hjem og bliver slebet til. Ih, kan slet ikke vente. Lige så glad, som jeg er for mine blå Chanelbriller, lige så meget glæder jeg mig til at have lidt at skifte med. Den meget søde svenske optikerfyr kunne fortælle mig at jeg købte Chanel’erne i september 2008, jamen halleluja så er det da også på tide med et par nye? Eller måske ikke helt taget i betragtning af, at jeg stadig betaler af på de gamle. Syntes dengang, at Synoptiks tilbud om 24 måneders rentefri kredit var alletiders idé. Og så længe det er rentefrit er det jo også ok, men al kredit er vel lidt dumt og bare en meget laaaangsom måde at rive plasteret af på…

(Visited 305 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Hey lady – hvornår er dine topshop-leggings kommet? Og mere vigtigt – hvorfor er mine ikke kommet endnu? AHGR. Tis. Altså. Hvordan er de ellers størrelsesmæssigt? Kvalitetsmæssigt? U know – bare sådan generelt. Et hit?

  2. Acie – hmm… tænke tænke, tror at de landede på mit posthus d. 5 og så var jeg lidt sløv om at hente dem… kan det passe? Tror at jeg bestilte dem en dag eller to før du havde dem i din collage. Størrelsesmæssigt er de ret fornuftige tror jeg. Mine er en 10'er og passer perfekt. Sidder som sprøjtet på, men ikke stramme på den grimme måde eller ubekvemme. Kvaliteten er sgu ret underlig, udenpå er man ikke i tvivl om at det er læder, men indeni bliver man så helt i tvivl. Meget mærkeligt materiale, sådan noget stræklæder. De er til gengæld meget nemmere at arbejde med end almindelige leggins. Har også dem fra Friis og co. og dem måtte jeg bearbejde i en uge i sofaen inden jeg rigtigt kunne have dem på. De her er lige til at hoppe i ;) men frygten er så at de giver sig galore…Håber at dine kommer snart, så du selv kan få syn for sagen :)

  3. Gah.. Jeg bestilte mine for to (TO!!!) uger siden og der er stadig ikke dukket op. Det er pres er det! Men jeg glæder mig til de kommer – i al hemmelighed boykottede jeg dem fra Friis. Mit liv er for kort til at sidde en uge i sofaen og forsøge at skrue mig ned i et par ubehageligt stramme læderleggings, mens man samtidig føler sig mere og mere kvabset, fordi det da bare ikke kan være rigtigt, at man ikke kan få måsen indenbords i de forpulede leggings. Ad. Det gad jeg ikke. Gi mig noget stretch. NU! Og godt med størrelses-guide; jeg gætter på at du normalt er sådan en nipset 36, og så lyder det jo til at de er ret ttz. Which we like. :)

  4. Arh hvor irriterende, har jeg også prøvet en gang hvor Topshop leverede med GLS (der åbenbart ikke kan finde ud af at skrive en seddel).Haha… sad nu ikke i sofaen hele ugen, men bare tog dem bare på når jeg alligevel var der:) Men den der følelse af kvabsetness kan jeg nikke genkendende til, fik nærmest anoreksi af de skide leggins og nyt tøj skal jo helst få en til at føle sig læks, ikke kvabs… Krydser fingre for at der snart lander noget strech hos dig ;)