Forandringer

Nøj, hvor er jeg træt af hvordan jeg bor. Elsker min lejlighed og dens beliggenhed, men er gået helt død i hvordan her ser ud. Så nu er jeg i fuld gang med at forandre. Lige nu mest på idéplan, men har også købt lidt småting. Har mange gule ting i mit køkken/stue og der passer mine ‘nye’ Pyrex skåle perfekt ind, de er, ligesom kludetæppet, købt i butik Smukt Brugt på Amagerbrogade. Så det gule tema får lov at blive, men tilsat noget mintgrønt. Vil male mit spisebord og sofabord i to forskellige mintgrønne nuancer og evt. også døren ind til stuen. Og væggene i stuen skal males hvide. I soveværelset skal der ske en masse, men det er lidt svært at forklare, det handler egentlig mest om at optimere min tøj- og bogopbevaring, få hængt en masse gamle billeder og fotos op og sådan. Ih, nu klør det bare i fingrene for rigtigt at komme i gang.

(Visited 307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Spændende!Det lyder som nogle rigtig gode planer. Kan du overtales til før og efter billeder, når du er færdig?

  2. Tak for et par hyggelige formiddagstimer. Du er hermed anbefalet på frøken Bjørgs profil!

  3. Fin blog du har! er vild med dit hår!! :)er nu blevet fast læser. kig forbi vores blog, hvis du har lyst.. -Trinewww.loosebraids.blogspot.com

  4. Fin blog du har! er vild med dit hår!! :)er nu blevet fast læser. kig forbi vores blog, hvis du har lyst.. -Trinewww.loosebraids.blogspot.com

  5. Fin blog du har! er vild med dit hår!! :)er nu blevet fast læser. kig forbi vores blog, hvis du har lyst.. -Trinewww.loosebraids.blogspot.com

  6. du skulle næsten unde dig selv at læse Ranvitas "Elsk dit hjem". Den er rigtig smuk og utrolig brugbar.Kh Katrine, Aalborg

  7. Mona – Det kan du tro, skal prøve at huske at tage nogle 'før'-billeder.Signe – Selv tak skatsen og tak for anbefaling :)Trine – Takker, det vil jeg gøre.Katrine – Den har jeg aldrig hørt om, den må jeg lige kigge nærmere på. Tak for tippet :)

  8. Jeg har også sådan lyst til at om-møblere og lave om, men håber på snart at flytte. Så post endelig billeder – forandring fryder :)