Forandringer

Nøj, hvor er jeg træt af hvordan jeg bor. Elsker min lejlighed og dens beliggenhed, men er gået helt død i hvordan her ser ud. Så nu er jeg i fuld gang med at forandre. Lige nu mest på idéplan, men har også købt lidt småting. Har mange gule ting i mit køkken/stue og der passer mine ‘nye’ Pyrex skåle perfekt ind, de er, ligesom kludetæppet, købt i butik Smukt Brugt på Amagerbrogade. Så det gule tema får lov at blive, men tilsat noget mintgrønt. Vil male mit spisebord og sofabord i to forskellige mintgrønne nuancer og evt. også døren ind til stuen. Og væggene i stuen skal males hvide. I soveværelset skal der ske en masse, men det er lidt svært at forklare, det handler egentlig mest om at optimere min tøj- og bogopbevaring, få hængt en masse gamle billeder og fotos op og sådan. Ih, nu klør det bare i fingrene for rigtigt at komme i gang.

(Visited 224 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. du skulle næsten unde dig selv at læse Ranvitas "Elsk dit hjem". Den er rigtig smuk og utrolig brugbar.Kh Katrine, Aalborg

  2. Mona – Det kan du tro, skal prøve at huske at tage nogle 'før'-billeder.Signe – Selv tak skatsen og tak for anbefaling :)Trine – Takker, det vil jeg gøre.Katrine – Den har jeg aldrig hørt om, den må jeg lige kigge nærmere på. Tak for tippet :)