Klik klik klik

Follow Emily Salomon Hejsan fineste. Husk at I både kan følge med via Bloglovin’ eller som faste læsere via google-reader. Så kan man nemt se opdateringer og holde styr på de blogs man læser. Jeg er selv rigtig glad for bloglovin’, selvom den nu er lidt lang tid om at hapse de nye indlæg. Der er google/blogger hurtigere. Nå, ja tilbyder også et rss-fead til dem der er til det :)
Det hele er at finde ude i bjælken til højre.
Sidder og bæller grapejuice og lægger indretningsplaner. Irriterende at jeg ikke rigtig har tid (og penge og handyman) til at gøre noget ved det lige nu og her. Må prøve at bryde det op i små overskuelige dele. Hvilket bare passer mig så dårligt. Er sådan en, der når jeg først går i gang gerne vil ordne det hele på en gang og med det samme…

(Visited 140 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar