Satans

Klarede kun halvanden dag hjemme, så kom allergien igen. Gange ti. Så selvom det heldigvis ikke er hund, er jeg definitivt allergisk overfor et eller andet i mit hjem :(
Er nu blevet henvist til en speciallæge, der skal prøve at finde ud af hvad det så kan være. Og skal have tjekket mit indeklima for bl.a. skjult skimmelsvamp. Satans %##”/(%#.
Jeg har pakket hunden og forladt den synkende skude, kunne simpelthen ikke holde ud at være der. Var som at sidde i et birketræ lige i pollensæsonen + hovedpine. Så nu står den på nas på forældre og couch surfing hos venner. Hader at bo i en taske, men må vel få det bedste ud af det.
Indretningsprojekt er derfor udskudt på ubestemt tid, øv! Men egentlig fint nok at jeg ikke nåede at male, hvis væggene skal skrælles og tjekkes for skimmelsvamp, ad ad ad hvor lyder det bare ulækkert!

(Visited 157 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer