Inspiration

Nå, selvom indretningsprojekt er på standby, ville jeg lige dele mine inspirationsudklip med jer :)
Glæder mig simpelthen så meget til at komme i gang. Men nu har jeg rigtig god tid til at tænke mig om og planlægge. Det er jo godt… eller noget. Egentlig ikke, vil i gang nu nu nu nu nu. NU! Blev der sagt!
Heldigvis kan jeg sagtens surfe på dba.dk og lauritz.com og andre steder og kigge efter Eames-stole (DSW og Organic Chair), Myren (sort, med 3 ben – ikke 4!), uanset hvor jeg er. Er en sucker for organisk modernisme og stole. Drømmer om en dag at få et kæmpe rustikt træspisebord, hvor der er plads til alle mine yndlingsstole omkring :)

(Visited 206 times, 2 visits today)
Satans

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Mona – tak, det gør jeg virkelig også…Malsen – Ja, de er fabelagtige! Og enig mht. mor-fuglen. Håber på at hele familien flytter ind hos mig efterhånden:)