Søerne

Var ude at gå på Søerne med Louise forleden dag og for satan hvor er det altså sjovt, når byen pludselig får et nyt ‘rum’ og man kan se alting fra en anden side (bogstaveligt talt).

Har haft en super weekend med housewarming lørdag og brunch og venindehygge søndag. Og tror da nok at den 2-værelses blev varmet i lørdags; har aldrig set så mange mennesker på så lidt plads :)
Søndag ‘morgen’ væltede Louise og jeg ned på Madmanifesten og skovlede ind. Deres weekendmorgenbuffet kan virkelig anbefales, ligesom stedet generelt er et hit.

Lørdag aften lovede jeg mig selv, at jeg ikke længere ville komme for sent (kom 3 (!) kvarter for sent til den middag jeg skulle til inden housewarming, så pinligt).
I går kom jeg således til tiden til den strikke/sludre/hygge/spise kage-klub en veninde havde inviteret mig til. Eller jeg kom faktisk for tidligt. Som i en uge for tidligt. Og værtinden var i Barcelona, så jeg kunne ikke engang bare komme på visit alligevel. Så stod jeg der med mine tømmermænd og følte mig lidt lost i Nordvest. Og har nu slet ikke lyst til at komme til tiden længere.

I går aftes hang jeg ud med mit sædvanlige søndagscrew Line og Lone (hvor blæret ville det ikke være hvis jeg hed Lene) og spiste mexilicious og så Livvagterne (og De Unge Mødre, tsk…). Det var hos Line på Frederiksberg og da jeg slet ikke kunne overskue turen tilbage til Amager, så crashede jeg hos min mor (igen). Men helt ærligt; når man har verdens sødeste (hmm… og skrappeste) mutti og man ved at der er nybagte boller og friskpresset juice om morgenen, så er det lidt svært at lade være.
Så nu er jeg strandet her. For skal i biografen med føromtale mutti i aften, ligeledes på Frederiksberg. Og så er der jo ikke rigtig nogen grund til at tage frem og tilbage…
Har ikke noget kabel til mit kamera med, så brunchbilleder og andet godt fra weekenden må vente. Tror jeg vil gå en tur på Frederiksberg i dag og tage lidt billeder, sådan lidt ‘mine fave Frb. spots’. Og lægge det op i løbet af ugen.
Og undskyld til Amager for at jeg cheater lidt med Frb… Amager du vil altid være min fave bitch ;)
Måske jeg også skulle lave en Amager-guide?

Ps. Til Jer der synes jeg lever lidt af et driverliv: I har helt ret. Sådan er det vist lidt at være overbygningsstuderende på humaniora: Latterligt meget ferie og endnu mere latterligt lidt undervisning. Og det er egentlig på ingen måde så fedt som det kunne lyde. Er faktisk lidt træt af studieliv, der mere og mere minder om selvstudium. Min undervisning begynder heldigvis på torsdag, så driverlivet, i sin mest udprægede form, slutter snart ;)

(Visited 247 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg er lidt nysgerrig efter, hvad du læser?Jeg er lige startet på 2. semester på dansk/nordisk, og jeg kan heller ikke holde al den fritid ud – har haft weekend siden i onsdags kl. 13 og sørme, om jeg ikke først har timer igen i morgen! Jeg duer ikke rigtig til de få timers undervisning og mange timers frihed, som kræver selvdisciplin..

  2. Katrine – Jeg læser Moderne kultur og kulturformidling. Det er kandidatuddannelse på Institut for kunst- og kulturvidenskab på KUA. Jeg er bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg på kunsthistorie (Designteori og -analyse, Design og hverdagskultur og Modens historie):)Hehe, nej det er lidt af et kunststykke at lære, det der med selvdiciplinen. Og er helt enig, ville også næsten hellere gå i skole fra 9-17 hver dag. Kunsten for mig har været lidt at gøre netop det (well måske snarere 10-16, men alligevel) altså tage på læsesal også de dage hvor jeg ikke har timer. På den måde kommer man ud af huset og dedikerer et bestemt tidsrum til læsningen, ellers sidder jeg bare derhjemme og tænker 'jeg skal lige… og så læser jeg'.Jeg er glad for at sidde på Diamanten, rundt omkring på KUA, på min café nede på hjørnet, i læsesalen på Fiolstræde etc. Jeg har ofte en aftale med en veninde, der også skal læse og så holder vi kaffepauser sammen, men det er ikke altid. God læselyst ;)