Bænkevarmer?

På bænkene ved Skt. Jørgens sø er der nogen, der har sat nogle fine armlæn på. Sådan noget synes jeg er fint og hyggeligt. Så dem forleden dag og må helt sikkert hen og teste dem, når det bliver lidt varmere :)

I dag skal jeg endelig i skole (eller på universitetet, som det vist hedder rigtigt, har bare aldrig vænnet mig til det, så bliver ved med at sige ‘skole’) yippie! Er så klar parat skolestart. Bagefter skal jeg til frisøren (ved ikke helt hvad der skal ske endnu, men viser senere) og sidst men ikke mindst hjem til min fineste Louise og spise fiskefrikadeller. Yndlings Nina og Özge kommer også, så jeg kan vist ikke forlange så meget mere. Nå, jo måske strålende solskin, men det er der jo allerede. Lidt plusgrader måske?
(Visited 277 times, 1 visits today)
Bisam
Bangs

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Det er lidt et sjovt fænomen det der med at bruge strik som en form for streetart – jeg kan ikke huske hvilken by præcist, men det at putte strik på offentlige ting som bænke, skulpturer og træer har foregået over et længere stykke tid i Sverige. Det er ret sødt :)

  2. Gud, Rikke! Hvor er jeg glad for, at du siger det! :) Heroppe hvor jeg bor, er der strikhuer/halstørklæder/pandebånd/vanter på skulpturer i parkerne..hehe. Hvor er det dog genialt!