Billige striber

Fandt lige den her stribede sag i H&M til bare 39,95 i lørdags. Den har en rigtig fin længde (fås også i andre farver) og jeg vil bruge den som i dag med sorte skinny jeans, plateaustøvler og en blazer eller med læderleggins og stor strik-cardi. Og til sommer med et par afklippede denimshorts og en stråhat, ah sommer kommer nu.

Heldigvis er der nu kun en måned til jeg skal til Mexico… Muy caliente! Ok, well kunne være at jeg skulle prøve at lære noget spansk inden, aner faktisk ikke hvad det jeg skrev lige før betyder… eller om det er stavet korrekt…
Arbejdede dog i The Taco Shop, mens jeg gik i gymnasiet, så er vist dækket ind mht. madgloser. Og så kan jeg sige fiesta, tequila, vamos a la playa. Hmm… ja det var vist ligesom det. Godt at Josefine, som jeg skal rejse med, er flydende ud i det spanske ;)

(Visited 260 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Du er fin, Miss Emily!!(iøvrigt viste læderleggings sig at være for store, for alligevel at sprække i røven – seriøst en kamp op ad bakke)

  2. Thanks ;)(æv æv… hvis det kan være nogen trøst, så revnede mine Friis-basser i skridtet… på trods af at jeg gik/sad dem til i flere uger :( læderleggins er vist bare en besværlig beklædningsgenstand at mestre…)