Iced coffee and lace

Kjole Queens Wardrobe, støvler Buffalo, hat H&M, taske Chanel

Ligger lidt vandret og prøver at nå alting. Der er mange ting lige nu og heldigvis er det ting, der gør mig glad (bortset fra de vacciner til Mexico jeg fik i dag, min venstre arm er helt snurrig). Så selvom jeg ikke er verdens flittigste blogger lige nu, ville jeg alligevel lige vise Jer min nye kjole og sige glædeligt forår. Hvor er det bare vildt så godt det gør, at vejret skifter. Var nede at løbe på stranden tidligere og det var mindblowing, intet mindre.
Nu skal jeg have familien til middag, gentager dessertsuccesen fra i mandags ;)

(Visited 210 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Starten på min efterårsferie er rar bloglæsning og kaffe. Kan lige så tydeligt huske, at du var mit første “blog-crush”. Dine billeder ved den gule kaffemaskine, din gamle hund Liva, at du skulle til bryllup i mexico og havde købt to af den samme kjole hver sin farve og skulle have hjælp til hvilken en det mon skulle være. Jo, jo altså – man føler jo helt man kender dig. OG alle dine opskrifter, elskede (og elsker stadigvæk) dine opskrifter. Du har i den grad været med til at inspirere til den madblog jeg i dag hygger mig med her i den virtuelle verden. Tak for super dejlig, humoristisk og udentvivl yndlings blog. (det var vidst lige en mandags kærlighedserklæring, ha ha – på absolut non-creepy måden)

   1. Slet ikke creepy, men meget, meget sødt, hyggeligt og SÅ dejligt :) Tak for at du læser med <3

 1. MarieDue – Det er min mor som 18-årig ;)Christina, Louise og Maria – Tak :) er også virkelig glad for den. Havde ikke handlet hos dem før, men det er virkelig pæne ting til ok priser. Den kostede 84 dollars.

 2. Virkelig virkelig virkelig fed kjole! Meget federe end den hvide blondekjole fra Monki, som jeg selv har ledt desperat efter. Og virkelig fed baggrund. Vi har joinet som faste læsere, tag og tjek vores blog ud også.Ciao'Emma og Dittehttp://fashion-affairs.blogspot.com/

 3. Hej!Du ser SÅ fin ud i den:) overvejer den virklig!Må man spørge hvordan den er i str. og hvad du kom af med i told?:)Vh Anne-Sofie!

 4. Den er str. s, jeg havde også bestilt to andre kjoler + en skjorte, men endte med 'bare' 150 kr. i told, fordi de havde været så søde at skrive et mindre beløb udenpå pakken, end hvad der reelt var for ;)

 5. tak for svar:) hvor pænt af dem, spurgte du bare om det?:)har nemlig udset mig nogle ting derfra;)Rigtig cool blog by the way, kan godt lide den lyserøde baggrund;)

 6. Hehe… tak, godt at høre ;)Næ, spurgte dem faktisk ikke, det gjorde de selv, men det oplever jeg faktisk ofte, mange er tilsyneladende opmærksomme på de tarvelige EU-toldregler :)

 7. Super fed blog, har først lige opdaget den nu, men jeg følger dig nu via Bloglovin. Vedr. Queens Wardrobe, hvordan fungerer det så? De ser umiddelbart ud som om det er ting de laver på bestilling?! Er det korrekt? Jeg har desuden tilføjet dig på min blog. :) //Betina

 8. Jeg så i en af de andre kommentarer at kjolen er i S, men hvordan er den i størrelsen og længden? Og hvordan sidder den over barmen? :)
  Den ser nemlig lidt kort ud, og jeg har overvejet meget stærkt at købe den, men jeg er bange for at den bliver for kort :)

  1. Den er lille i størrelsen (over skuldrene/ryggen) og ret kort. Jeg er 163, så hvis man er højere vil den se endnu kortere ud :)