Hjemme igen


Så er jeg tilbage på pinden på Amager og det er egentlig også rart.
Det har virkelig været en helt igennem fantastisk tur. Mexico er på alle måder en stor mixet smeltedigel, der er skør og smuk, men til tider også anstrengende. Og farlig og fattig.

Med verdens bedste rejsemakker Josefine og alle de søde mennesker vi har mødt på vores tur, har jeg haft en helt uforglemmelig rejse, med rigtig mange oplevelser. Det har ingenlunde været en dase-ferie, tværtimod. Må komme tilbage en anden gang og besøge nogle af Mexicos smukke strande. Er mildest talt lidt kvæstet nu, men det kan selvfølgelig også skyldes jetlag eller det faktum at jeg brækkede en tå lige inden vi skulle flyve (jep er stadig den største klodsmajor, ingen forandringer dér).

I dag er jeg blevet vækket af en sød én med french toast på sengen og resten af dagen skal jeg bare sove og slappe af og forberede en travl torsdag og fredag + en weekend der står på seminar om Billedpolitik i Folkets Hus (alle er i øvrigt velkomne der, hvis man er til sådan noget).

Er slet ikke færdig med at poste Mexico-billeder, så det håber jeg at I vil finde Jer i lidt endnu ;) I skal vel også lige se lidt fra brylluppet? Selvom jeg selvfølgelig er kommet til at slette det eneste outfitbillede af mig derfra… Men lidt stemning og sådan.

I’m back home. I’ve had a splendid trip in the by all meanings mixed Mexico. Today I’m a little jetlagged  and therefore received a nice french toast breakfast in bed ;)  

(Visited 239 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Velkommen hjem! Ved du hvor man kan se gossip girl og andre serier på nettet ? evt med danske undertekster ;)

  2. MariaDue – Oki ;)Anonym – Jeg ser det på watch x-online eller watch series (du kan google dem), men kender ikke nogen med undertekster…Marlon – Ja, det er super dejligt ;)

  3. velkommen tilbage! Og nu lige til en efterspørgsel: Jeg skal selv til bryllup i mexico her til sommer, og jeg er helt blank hvad angår både påklædning og gave, så du kunne vel ikke lige komme med nogle tips?

  4. Tak skal I ha'Signe W – Jeg poster lidt billeder fra brylluppet i morgen og så kan du jo se hvad jeg havde på + du også kan se lidt af de andre. Men kommer jo også lidt an på hvad det er for en slags bryllup. Det her var et strandbryllup og dresscoden var 'Cocktail Playa' og ingen mørke farver (eller hvid selvfølgelig). Så generelt ville jeg tænke i farverige og evt. blomstrede cocktail-kjoler. Mht. gave, havde vi købt en Arne Jakobsen Cylindaline kaffekande fra Stelton, nogle skåle ligeledes fra Stelton og en karaffel til kolde ting fra Eva Solo: dansk design og noget næsten alle synes om og kan bruge. Vi gik bare på jagt i Illums bolighus og købte så ellers ting for det beløb vi havde afsat. Rigtig god tur ;)