Taknemmelighed

over 100 faste læsere, wow altså… det fejrer vi lige med lidt kopkager. men kun til øjnene. undertegnede spiste vist lidt for mange af t-tingene i mexico: tortillas, tostadas, tortas, tacos, tamales… hmm… tequilas… *host host*

Mens jeg har været væk har bloggen rundet de hundrede, hvad faste læsere angår. Selvom der efterhånden er rigtig mange der læser med dagligt, bliver jeg alligevel ekstra glad, når nogle vælger at følge med som faste læsere (eller via Bloglovin’ selvfølgelig). Det er ligesom en ekstra blåstempling, så tusind mange gange tak til Jer, der følger trofast med ;)

Havde egentlig tænkt mig at lave en konkurrence i den anledning, men det kom lidt bag på mig at det skete mens jeg var væk, så I må lige have lidt tålmodighed.

En anden ting jeg er taknemmelig over er det her fine indlæg, som søde Fanny fra Tres Chic har lavet om mig. Glemte helt at skrive det i sin tid, men bedre sent end aldrig.

Det er ikke så meget der sker herhjemme på Amagerhylden i dag, har ligget i sengen og pevet over min brækkede tå (gad vide om jeg kan gå i stilletter?) og blevet opdateret i forhold til vigtige sager, som diverse blogs og Gossip Girl. Hmm… måske man skulle handle lidt og læse til det der studie?

I’m very grateful for all the peple who reads my blog and even more for the followers. Over a hundred google followers and more than fifty on bloglovin’, thank you so very much!

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Så skriver jeg lige her i stedet for under Mexicoindlægget. Velkommen tilbage! Du (eller bloggen – eller dine blogindlæg for at være helt korrekt!) har været savnet – og det er mystisk, man kan få det sådan med en person, man ikke kender (og hvis jeg stadig var studerende, ville jeg skrive en opgave om det) – men jeg glæder mig til nye doser Emily-blogindlæg.

  2. YAAAAY! Emily er kommet hjem igen – hurra! Vi har savnet dig, frøken! Håber det har været en awesometastisk tur, det ser ihvertfald lækkert ud på billederne.//Line Love

  3. Uhuu! Over 100 faste læsere, det er vildt. Tillykke!Mon ikke det giver bare en smule sved på panden og forårs-bobler i maven?

  4. Jaa hvor er I altså bare søde! God karma over hele linjen ;) SofieW – hehe ja det er jo lidt skørt, men jeg har det selv på samme måde med en håndfuld andre bloggere, så ved præcis hvad du mener.Line Lovelylocks – sikke en velkomst, takker sweetie. H&M findes ikke i Mexico (crazy I know), så desværre ingen shorts til dig :( Har købt 7 mexikanske hårløse hunde som erstatning ;)