Update

Puha, synes godt nok at der er for lidt timer i døgnet for tiden. I tirsdags startede jeg på nyt job på en café og det er jeg rigtig glad for. Rart med et mere udadvendt og ikke studierelevant job til en forandring ;)
I går var jeg til en lækker SATC spa-event med nogle veninder i Fitness Dk i Valby, tror aldrig jeg har været så blød og så kan kombinationen af cosmos og spa godt anbefales…

Her til morgen har jeg haft min søde mutti til morgenmad og om lidt skal jeg til undervisning på uni, senere skal jeg selv undervise mine hvalpe- og unghundehold. Starter nyt hvalpehold i dag, så der er masser af helt små vapser, wuhuu! Efter det skal jeg til koncert i Vega med Turboweekend og When Saints Go Machine, ved ikke helt hvordan jeg skal nå det til tiden, men det går vel. Weekenden er lige så pakket med afskedsfest for en veninde, der rejser til Indien, konfirmation og job. Nå, ja og så nærmer eksamensperioden sig jo også drastisk, så måske man også skulle give den en ekstra skalle på studiet.

Sidst men ikke mindst er sådan noget nyforelskelse jo heller ikke helt gratis tidsmæssigt (og godt for det).
Nu kommer det til at lyde som en omgang brok, men det er slet ikke meningen, jeg er faktisk meget meget glad og ret så taknemmelig.

Og nu til det denne post egentlig skulle handle om: På onsdag tager jeg til Berlin. Sammen med to af mine allerfineste veninder. Det har egentlig været planlagt længe, men er blevet lidt overskygget af Mexico, så har helt glemt at fortælle det. Vi skal ned at bo hos nogle af vores venner og jeg tror det bliver drønsejt ;)
Som om det ikke var nok her i Emilys rejsecirkus, så blev jeg i går inviteret til Lanzarote til maj af kærestens familie, hvor heldig har man lov at være?

I’m off to Berlin in a week and yesterday I just got invited to go to Lanzarote in May, I truly feel very grateful, it almost seems to good to be true ;)

(Visited 192 times, 1 visits today)
Puebla

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Can't wait for the photos! I'm going to Paris soon, my first trip to Europe or even out of the USA. If you have any tips or advice I would value your opinion greatly! I also will probably be visiting other countries in Europe quite a bit next year, so I will be paying attention here! 8)

  2. Kære Emily,hvor er du heldig! Ih det er dejligt med nyforelskelse og rejseri.Ville bare fortælle, at Berlins bedste tapas fåes på " Lafil" på hjørnet af Kollwitz Platz og Wörter str. God tur :-)Kh Ida

  3. Maria Due – Kom du derind? De var så seje! Super duper koncert!Anonym – Jamen det var rigtig godt, dog lidt dyrt i forhold til hvad man fik, men vi havde en sjov og hyggelig aften ;) God fornøjelse til jer!Katrine -Tusind tak, hvor er det sødt skrevet… og rigtigt…Anonymous – Wow, that's so exiting. Paris is truly amazing :) I haven't been there for a couple of years, but it is my favorite European City (apart from Copenhagen bien sûr) and I'm sure you'll love it to. Yeah let's hope that the ashes from the volcano vanishes asap!Ida – Tak og mange tak for tippet, der vil jeg helt sikkert hive pigerne med hen. Hvis askeskyen altså lægger sig og vi kommer af sted…