Puebla


Da vi kørte fra Veracruz til Mexico City stoppede vi i Puebla i bjergene. Selvfølgelig er Mexico et stort land, med en mixet historie og rummer derfor mange forskellige stilarter, men blev altså ved med at blive overrasket over landets diversitet.

Mixet, ‘mescla’, kendetegner virkelig Mexico på alle måder og gennemsyrer alt fra tro, racer, gastronomi, natur, kunst og arkitektur. Derfor er der masser af skøn og iøjnefaldende kitsch at finde, tror aldrig et land på den måde har fået mig til at trække på smilebåndet tidligere ;)

When driving from Veracruz to Mexico City we stopped by Puebla in the mountains. Even though we only stayed for a couple of hours I got a nice impression of the city, with all its kitsch baroque, which was very festive due to Easter (it was on Holy Thursday).

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer