Final Mex Pics – Xlacotalpan

Hvis jeg skal vælge en ting, der var det bedste på Mexico-turen, så må det være vores tur til den lille flodhavneby Xlacotalpan i Veracruz-staten, der blev grundlagt i midten af 1500-tallet under den spanske kolonisering. Der er så mange smukke og farvestrålende bygninger i en stil, der er en blanding af spansk og caribisk. Og så var det en meget rolig by, nærmest med en zen-agtig stemning, vi blev simpelthen så glade af at være der. Tror at vi sammenlagt udbrød ‘ih, hvor er her bare pææænt/fiiint’ 100 gange :)
Og når jeg så også mødte den sødeste hundehvalp (var en håndsbredde fra at tage ham med hjem) og fik den lækreste og billigste juice (Joe & the Juice go home, old mexican lady rules, hehe), så kunne dagen ikke blive meget bedre. Det var de sidste Mexico-billeder, havde gemt det bedste til sidst. Men nu er der jo heller ingen tid til jeg rejser igen, så en gang i næste uge kommer der Berlin-billeder.

When in Veracruz we took a day-trip to the magical city of Xlacotalpan which was founded in the mid-16th century. The architecture is a colorful fusion of spanish and caribbean style and this pretty former spanish colonial river port by the Mexican Gulf is even listed at the UNESCO World Heritage List. Xlacotalpan had a very soothing zen-vibe and with all the colors, best (and cheapest) frech juice ever and an encounter with a cute puppy, I left feeling very happy.

(Visited 257 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Årh, jeg vil så gerne til Mexico! Det ser virkelig godt ud :)Fed blog du har dig her, endnu en fast læser :o) du må altid kigge forbi min og blive fast læser: bysophiedk.blogspot.com

  2. wow first time ever to find a cool european fashion blog that showed this bright side of mexico!!! i'm from another city from the ones you visited but i must ad i've never been there!!! definitely need to go ASAP!!!thanks!