Kick Ass

Det er den sejeste film jeg længe har set. Den er rigtig sej hvis man godt kan lide superhelte, tegneserier, splat og action, men tror faktisk at jeg vil turde påstå at den også er sej anyway. Og sjov og fin.

Kæresten og jeg smuttede i Empire i går til den sene forestilling, efter at jeg havde været til konfirmation. Der er noget ret hyggeligt ved at være i biografen til kl. et om natten.
Apropos film er filmfestivalen CPH PIX allerede godt i gang med cool film i de københavnske biffer og kører til den 25. Der er masser af interessante film på programmet og jeg er lidt ked (selvfølgelig ikke sådan rigtigt, men ville gerne begge dele) af at jeg er i Berlin det meste af perioden. Men lad os nu se, det kan være at den berygtede vulkanaskesky sætter en stopper for det og så bliver jeg da bare hjemme og ser film…

NB! Så har jeg også fået svaret på alle kommentarer. Har været lidt bagud, da jeg næsten ikke har været hjemme denne weekend, men nu er der styr på sagerne ;)

Went to the movies last night and Kick Ass may be the coolest movie of the year.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer