Konkurrence – Give Away


I anledning af at jeg har rundet de 100 faste læsere kommer her en lille konkurrence.
Jeg udlodder et styk H&M Garden Collection kjole i str. 36. Jeg har kun haft den på, da ovenstående billeder skulle tages, så den er spritny med tags og alting.

Vinderen må selv bestemme om det skal være den røde eller den hvide, jeg har stadig ikke kunnet hitte ud af hvilken jeg synes bedst om, på trods af at I var så søde til at hjælpe i det her indlæg, hvor der også er flere billeder af kjolerne. Kjolerne er nogle jeg selv har købt, de er ikke sponsoreret og er altså en gave direkte fra mig til en heldig vinder. Jeg sender den allevegne hen ;)

Konkurrencen kører til på tirsdag d. 27. april kl. 12.00 og man deltager blot ved at kommentere på denne post.

To win the H&M Garden Collection rose dress in size 36, just comment on this post before Tuesday the 27th at noon (CET) and I will draw the lucky winner who gets to pick which color she wants. I’ll ship it anywhere.

(Visited 359 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

83 Kommentarer

 1. Uh så er det bare med at kommentere.Er sikker på at den røde sag, ville afværge min tøjkrise til kærestens lillesøsters konfirmation – meget svigerfamilie-venlig-kjole nemlig:)Vh. Kathrine Poulsen

 2. Jeg vil også gerne deltage! Prøvede at få fat i den røde, men det lykkedes ikke i min størrelse desværre!Jeg ville style den med sorte nitte-stiletter og læderjakke, og en masse lange sølvkæder. Synes det ville nedtone "det søde" og gøre den mere rock.Og så er min kæreste heeelt vild med røde kjoler, så han ville også blive glad :)Mvh.Vanityvanityxxx.blogspot.com

 3. Tillykke med de 100 faste læsere – det er velfortjent! Og sikke en fin præmie – 36 er jo lige min størrelse, så jeg er med :-) Mange hilsner – og tak for en skøn blogLotte

 4. ej hvor lækkert!! Damn, håber virkelig det bliver mig! Kunne sååååå godt bruge den røde, eller hvide. hmm :-)Ej men krydser fingre for det bliver mig.Og riiiigtig god dag Emily :)

 5. Elsker den kollektion og er fuldstandig forelsket i den hvide! Den er så fin… Jeg er på ;) Og så endda i min størrelse, haha :)

 6. Tillykke Tillykke Tillykke med de 100 læsere.Fineste blog. Fineste kjole.Jeg krydser fingre for at den skal hjem til mig og bo :)Kærligst Anne Kristine

 7. ELSKER din hat til de kjoler – det fører mine tanker hen på Venedig, gondoler og livlig musik – der tilbragte jeg det meste af min barndom – og kan sagtens se kjolen på de italienske strøg – lækkerier!Jeg er helt klart med ! Wauw !/Linda

 8. Tillykke med de hundrede – du fortjener det :-) Jeg vil enormt gerne vinde! Ihh ser det allerede for mig. Krydser arme og ben og hvad der ellers kan krydses ;)

 9. Jeg vinder aldrig nogetføler mig lidt forådt'Den eneste som kontakter er SKATdet er bare så platDe eneste som skriver til miger P-vagterne på min vejDen hvide kjole er et vidund'ligesom din blog, Emily Salomon!XXX Misse

 10. Det var da forbandet hvor mange kommentarer der allerede er. Men jeg gør forsøget alligevel, VÆLG MIG!

 11. stort tillykke! Er virkelig glad for denne her konkurrence, for jeg har ledt efter denne her kjole, men den blev meget hurtigt udsolgt i min størrelse, håber jeg vinder:) det ligner virkelig den perfekte sommerkjole!

 12. Tillykke med de mange læsere – Lovin' your blog;-)Vil vældig gerne vinde en kjole, nåede ikke at få den købt…Men keep up the good work og god tirsdag;-)Tina

 13. Stort tillykke med de 100 faste læsere og tak for en virkelig, virkelig skøn konkurrence! Jeg vil meget gerne vinde den hvide! :Dnicoline_s_2@hotmail.com

 14. Ihh hvor ku jeg godt tænke mig den hvide du har lavet grøn!! Den er så yndig!! Krydser fingre så meget jeg kan!Mange knus Camilla!P.s. Tak for en fantastisk blog!!

 15. Tutu tutteluuuFlooot kjole – den vil jeg da mægtig gerne have fingrene i:-)/ Gitte aka Stanka

 16. Endelig en konkurrence der ikke kræver sms…du skal beholde den hvide – er bedst til Prorsum skoene og stråhat. Tak for pustet til hverdagen…Tina I.

 17. tillykke med de 100 læsere! thumbs up.er sikker på den hvide ville klæde et bare brune sommerben ;-) hehe

 18. hahah hov undskyld altså!! troed det var dig der havde farvet den grøn ( den hvide )nå men, deltager da alligevel;)

 19. Tillykke med de 100 læsere. helt frståeligt for din blog er virkelig fin. kjolen ville helt sikkert få et godt hjem hos mig:) – og selvfølgelig blive luftet en del./Rikke

 20. Hold da op, en lækker præmie – specielt for os der ikke nåede at få købt en. :) Tillykke med de 100 faste læsere! Elsker din blog, som så mange andre!Mvh. Ida B.

 21. Den er så skøn den kjole, i begge farver. Tænk at jeg har haft fingerne i den, men retunerede den så igen, hvilket jeg virkelig har fortrudt. Så hvor kunne det være lækkert at vinde den her. Tak for muligheden:)

 22. Uha, jeg vil meget gerne vinde den hvide! Så har jeg også lidt motivation til at genfinde min størrelse, når min baby engang er kommet ud på den anden side :)

 23. Tillykke med de 100 læsere!Synes virkelig det er fortjent :)Vil også gerne sige tak for en god blog, elsker alle dine dejlige billeder :)- Sarah

 24. Dejlig let og tilgængelig konkurrence :-)Jeg er, ligesom alle andre piger her, også helt vilde med kjolerne- Både i hvid og rød faktisk. Count me in, jeg ku' godt bruge én af dem til forårsfest og kusines konfirmation! :-)

 25. Ihhh, denne kjole ville jeg elske at vinde (og eje). Den er såå fin, og kunne bruge den i begge farver.Jeg deltager altid i disse blogkonkurrencer, og tror naivt hver gang, at jeg vinder – men det er ikke sket endnu :)

 26. Tillykke med de 100 læsere – jeg er lige kommet til som nr. 123 :-)Jeg kunne rigtig godt tænke mig kjolen i rød – 36 er også min størrelse!

 27. Jeg synes virkelig det er flot af dig, at sponsorere sådan en fantastisk kjole fra dit eget klædeskab/egen lomme… Jeg krydser selvfølgelig arme, ben og alt andet, samt håber og ber til at jeg vinder!Da du købte dem kommenterede jeg også, og holdte mig mest til den hvide… Det tror jeg nu stadig at jeg gør:) -Pøj pøj med at komme afsted! Glæder mig til at se billeder fra Berlin:) /Simone/fashionmanifesst

 28. Hold op hvor ville den klæde mine brune sommerben -som jeg ved at jeg får hvis bare jeg kniber øjnene rigtig godt sammen;) Håber også det virker på kjolen….xoxo Jozefina

 29. Wauw, hundrede faste læsere? Det er altså flot :-) Elsker din blog og dine små finurlige historier fra hverdagen. Meget inspirerende, særligt til at blive en smule mere kulturel ;-)God tur til Berlin!!!!!!!! :-D(Og tror også mest jeg ville hælde til den røde…. Hvor er det sødt af dig at lave sådan et give away! -kriller86@hotmail.com)

 30. Orv manner, du er jo virkelig sød – at give os chancen for at vinde den kjole. Lige min størrelse – krydser fingre big time :D God weekend ;)

 31. Hi! i'm a new "reader" of your blog and this is my first comment! I've discovered you few weeks ago and i love you blog! Even more since you translate into english what you are talking about! I'm french so i don't speak a word of… danish (?!)Well i'm in to win the dress!Hope you enjoy berlin, Emilie.

 32. Åååh fantastisk at jeg nåede at læse det her indlæg! (5 dages studietur til Istanbul, som blev forlænget med 4 dage takket være Island, og man kommer hjem til over 200 ulæste blogs..)Jeg vil hellere end gerne vinde den røde kjole!! xD

 33. Hej.Sikke en fin blog du har dig – og sørme også en fancy konkurrence :-)Dine sko er rigtig flotte – hvilket mærke er de?MVH. Mille.

 34. Novra. De er begge to vældig flotte, og jeg har været vildt ærgerlig over at jeg ikke fik fat i en af dem. Jeg synes den hvide er helt vildt smuk.Så tæl mig med i konkurrencen!Mvh. Ditte (dittemariemogensen@hotmail.com)

 35. Arrgh, kan man nå at være med endnu? Jeg vil også! :) Super fin blog, Emily. Jeg er altså blevet lidt hooked..Kram

 36. Jeg ville elske at overraske min kæreste med den! Den hvide vil klæde hende;)Anna hvis du ser det her så vil jeg bar sige jeg elsker dig. Og håber kjolen blir din elskede!

 37. Det ville være skønt at vinde den hvide! En perfekt sommerkjole :) Og tak for en skøn blog Emily