Så er jeg tilbage…

… og jeg har taget en masse billeder.
Og haft sjov med både pølser…
… og huer…
… og venner :)
Så er jeg tilbage efter nogle trods alt dejlige dage i Berlin. Var heldigvis kun helt nede at vende i fredags pga. halsbetændelsen og har ellers haft det nogenlunde. Sindsygt ærgerligt når man kun er afsted i et par dage, men det var heldigvis ikke første gang jeg var i Berlin og det bliver heller ikke den sidste ;)
Har været oppe kl. 4 i nat for at nå flyveren, så er ret ør i hovedet efterhånden. Fik et manisk anfald og begyndte at gøre hovedrent og sortere alle papirer og breve da jeg kom hjem kl. halv ni… Nu vil jeg spise en mad og hoppe i seng, er vel sådan set stadig en slags syg, så må være ok. Er i al tilfælde træt…
Nåede at købe et par fine ting, som jeg viser en af dagene + selvfølgelig flere Berlin-billeder. Og så skal der jo også findes en vinder af H&M kjolen i morgen… spændende…
(Visited 161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Trods sygdom ser det festligt ud, meget GrouchoMarx alike pølse/cigar og glimt i øjet…ad Berlin 1: Håber Bambi tog med til DK, på vej til mig!!! velkommen hjem ;-)