Yellow nails n’ plastic guns

 Er på vej på arbejde, men ville lige vise jer to ting jeg har optur over at the moment: min gule Essie-neglelak og en perlepladepistol-halskæde min veninde Nina har lavet til mig.
Umiddelbart er jeg ikke så meget for al for meget glorificering af militær og våben, men sådan en lille mintgrøn perlepladepistol er mere sjov end farlig, så den går lige…

Mine fingre har endelig fået en tone mørkere end pergament (hvilket vist ikke fremgår af nederen Photoboothbilleder, sorry…) så har vovet mig i den gule neglelak og elsker det!

Nina laver i øvrigt halskæderne på bestilling, hvis nogen er interesserede.

Passer hus og 3 styks hunde i denne uge langt ude på Amager, så har lidt meget om ørerne + en eksamensperiode der nærmer sig, men det hele går jo nok. Er i al tilfælde ret så glad for tiden ;)

Two things I like at the moment: My new yellow Essie-nailvarnish and a pistol necklace my friend Nina made for me. 

(Visited 557 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Har selv lige haft samme negle. – det er svært at få helt væk. elsker din pistol. overvejer selv at lave et eller andet gøjl som halskæde ;)

  2. MariaDue – Hehe der er jeg ikke kommet til endnu, men så må jeg vel bare have gule negle (lyder lidt ulækkert…) resten af sommeren :)Ja, det må du da gøre. Min veninde laver alt muligt med de der mini-perler, elsker når folk er krea.SophyLou – Sejt, tak!Melissa Z. – thx ;)

  3. Hihi Emily Elsker at de ting som du egentlig ikke støtter op om, bliver lidt mere acceptabel når bare farven mint-grøn er involveret (hentyder også til graffitien i berlin) ;)

  4. Tanya – Ja det er noget værre rod, bare der ikke kommer mintgrønne børnelokkere… ;)2300 Happiiiness – Oi det skal jeg lige tjekke når jeg kommer hjem en gang. Men er vist den eneste gule Essie har :)