Underneath

Har lige fået lidt Topshop sager hjem bl.a. en masse undertøj. Er mest til bh-er uden fyld og spas, men vil også gerne have noget i fine farver og med detaljer og der er Topshop altså genialt og til priser der er til at forstå.

Just received a lot of nice new underwear from Topshop. I’m not a big fan of padded bras, but I do like colors and details and Topshop really makes some cute non-padded pieces ;)

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hej Emily, Det ser smukt ud! Men men men – jeg er også på SU og kan altså ikke få råd til en brøkdel af din levevis… Hvordan klarer du den økonomisk? Egen lejlighed, rejser, god mad, kultur, tøj osv.! Det må da trække tænder på kontoen! Kh. mette

  2. Nanna – Jeg synes de er helt normale à la H&M :)Anna – Ja ikke? Normalt når man vil have bh-er uden fyld kan man kun få sort eller pudder, men her er der masser af fine farver at vælge i mellem ;DMette – Som udgangspunkt er jeg ikke interesseret i at snakke om privatøkonomi. Hverken min eller nogen andres – det er i mine øjne folks helt egen private sag. Men nu spørger du jo pænt, så vil da gerne kaste lidt lys over sagen ;)Mht. rejserne, som jeg giver dig helt ret i virker ret ekstravagante for tiden (var til sammenligning 'kun' ude at rejse en gang sidste år på skiferie i Østrig), så er det ikke noget jeg rigtig har brugt penge på. Jeg blev inviteret til Mexico, så brugte kun penge på lidt mad + hvad jeg købte på markeder, så det var faktisk billigere end at være herhjemme. I Berlin boede vi hos nogle venner, så det var bare en flybillet t/r til 500 kr. Når jeg skal til Lanzarote om lidt er det med alt betalt, er så heldig at være blevet inviteret af min kærestes forældre. Planlægger en tur til Barcelona i juli hvor vi også skal bo hos nogle venner, så det er heller ikke andet end en flybillet. I går var min kæreste og jeg ude at spise + i skuespilhuset til ballet. Igen det lyder ekstravagant, men vi havde billige ungdomsbilletter til 50 kr. + vi var på Tonys hvor man får tre retter til 200 kr., så det er jo også nogenlunde til at have med at gøre. Prøver at udnytte de muligheder jeg har og har derudover også to jobs, så kommer ikke helt sovende til det. Med muligheder mener jeg netop at bo hos venner, når man rejser, gøre brug af ungdomsrabatter på teatre etc., være medlem af eks. Filmporten og Biografklub Danmark så man kan se billige film. Og så er jeg også så heldig at have et studiekort der lukker mig gratis ind på de fleste museer.Dér hvor jeg reelt lever mest ekstravagant er nok i forhold til tøj/sko/tasker. Jeg tror helt og holdent på at købe én lækker (og dyr) taske en gang hver andet år eller mindre, frem for en masse juks. Så det er noget jeg sparer op til ;) Nu lyder jeg nok mere økonomisk end jeg er, men får det da til at løbe rundt ;D Well, køber for mange sko, men ellers er det nogenlunde, hehe…

  3. Pernille – Ja det er lige til at spise ;)Frk. Jensen – Jamen hej Nina! Sorry mht. pengene… Skal vi måske satse på at nogen opfinder pengetræer snart? Skal da klart tjekke jeres blog ud ;)

  4. Åhh et ægte pengetræ ville være dejligt, ikke sådan et snyde et man finde i sin mors havestue, men mere et med masser af penge som man kunne øsle med, det ville være dejligt;)Ja tjek den endelig ud. Har været og er meget glad for at følge din fine blog:)