Treasure chest


Det her smykkeskrin er jo efterhånden en gammel kending i det ganske blogland, men derfor ville jeg alligevel lige vise mit. Jeg fik det i onsdags af sødeste Kia Fierce (som hun hedder i min telefon nu og det er vel ikke det dårligste navn :D), som jeg havde bestilt det sammen med for at undgå Zara Homes noget pebrede porto. Når man bestiller for over 1000 kr. er porto nemlig gratis. Smykkeskrinet står i 400 kr. og Charlotte D, var også klar på skattekiste og så var den porto-ged barberet.

Er vildt lækkert at have styr på smykkerne på den måde. Førhen har mine smykker ligget i en masse små separate æsker og det jeg har gået mest med, har ligget fremme. På den måde er der en masse man glemmer og derfor aldrig går med, håber at jeg på denne måde får lidt større cirkulation og variation ;) Pænt er det i al tilfælde og jeg føler mig altså lidt som en lille pige med den fineste skat, når jeg sidder og fedter med det.

My new jewel box from Zara Home. Before, I stored my jewelry/accessories in little separate boxes and I tended to forget what was there and always wore the same few pieces. This way I hope to get a little more variety and circulation. On top of that it’s very decorative and brings out the little girl in me – Emily 5 years old playing with her treasure chest :)

(Visited 482 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hvor er det bare et genialt smykkeskrin! Så fint så fint… Jeg kender godt selv problematikken med at nogle smykker ryger i glemmeren fordi man ikke har dem liggende fremme..

 2. ved det måske ikke er det nemmeste herinde, men det kunne jo være der er nogle andre der vil være med til at købe det sammen med mig når det er back in stock? Evt skriv på julie@rorvig.dk :)

 3. Jeg er også med på at købe sammen med et par andre for at spare portoen. Opretter fluks et indlæg på min egen blog til interesserede xoeinding.dk/Linee

 4. Hej Emily!

  For det første, så er jeg en trofast læser af de dejlige blog, som jeg virkelig nyder at læse. Du virker så sød, ærlig og nede på jorden :-)
  For det andet, så ville jeg lige høre om de små “skillevægge” i det midterste rum (øverst) fulgte med, da du købte smykkeskrinet? For jeg har nemlig også købt smykkeskrinet, men disse små “skillevægge” til at sætte ringe el.lign. i, mangler – hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt!

  Kærligst Sara

  1. Mange mange tak :)
   Jo alt du ser, altså pånær smykker, fulgte med. Måske der er sket en fejl med dit?

   Klem

   1. Ja, det må der næsten være så. Men det er der ikke noget at gøre ved nu – så må jeg være kreativ og lave nogle skillevægge selv :-) Tak for svaret og hav en god aften!