Når alt det bedste mødes

photos The Blonde Salad

For at være helt ærlig forstod jeg ikke helt hysteriet omkring Miu Mius sko denne sæson. Nogle af kjolerne, klart! De smukke prints, selvfølgelig. Men de sko der, pink satin og svaler og similisten og helt utroligt klodsede. Nej, jeg forstod det altså ikke helt.
Det var indtil jeg så de her, som heldige Chiara fik i fødselsdagsgave. Stadig ikke rigtig min stil, men alligevel har jeg dem på hjernen. Nok fordi de er en hybrid af nogle af de ting jeg allerbedst kan lide. Sko, tjek. Hunde, tjek. Gul, tjek.

I didn’t really get the hype about the Miu Miu platforms of the season until I saw these (lucky Chiaras birthday gift). A hybrid of some of the things i like the most: Shoes, dogs and the color yellow. They’re still not my style, but I can’t stop thinking about them… 

(Visited 161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. De er så super skønne de her…jeg ville ønske jeg kunne hoppe i sådan nogen, meeeen ville vel blive omkring 190, så måske lige i overkanten :D

  2. Jeg vil give dig ret i at de er fine men satidig en smule svære at style og ja meget høje. – men ku dog godt bruge dem alligevel:)/ditte/modekolibrien.dk

  3. Højt er godt;) men ja lidt svære at style absolut! Det skal nærmest være til all black eller også all in mønstermix. Men nok ikke lige de sko man ville få brugt mest…