Watermelon, lime and mango smoothie


Her er lørdagsmorgenmad. Er stadig syg og skriver synopsis og læser på livet løs, så ikke det mest ophidsende jeg har at dele med jer.

Men her er min morgenmad og den var rar.

En pæn skive vandmelon og en halv mango blendet med lidt frosne jordbær, sojamælk, vanillepulver, revet limeskal + saft af en lime, hørfrøolie og 2 spsk. valleproteinpulver.
Rigtig lækkert og rart med lidt forandring fra dem jeg plejer at lave bare med frosne bær. Og så har jeg masser af vandmelon til senere ;)

Husk spørgerunden længere nede, svarer på mandag/tirsdag så man kan spørge – om alt – indtil da.
Mange af jer spørger om kamera og billedbehandling, så stil endelig jeres spørgsmål (igen) under kommentarerne til spørgerunden, så har jeg det samlet + alle kan få glæde af det.


Blend a slice of watermelon with half a mango, some frozen strawberries, soy milk, vanilla essence, grated zest and juice from one lime, a tablespoon of flaxseed oil and two tablespoons of whey protein (oil and protein are optional, but I do it to make a more wholesome meal out of a smoothie). Enjoy!

(Visited 548 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hej søde Emily. Jeg tænkte på, hvor du køber dine produkter henne – altså valleproteinen, vaniliepulveret etc.? Ligger der gode helsekostforretninger omkring Vesterbro/Frederiksberg/start af Amager-området?Her er eksamensræset også startet, og jeg begyndte min morgen mad en bananpandekage a la den opskrift, en sød læser gav dig herinde. Pandekagen var perfekt! Og jeg fik hytteost til, som var en frisk kontrast til sødmen. Dryssede kanel i dejen og oven på pandekagen. Og næste gang tror jeg, det vil være lækkert med lidt revet citronskal i. Bare et lille tip :)Kh Katrine.

  2. Kæft det ser lækkert ud.. Må altså prøve det snart! Håber du bliver rask igen og held og lykke med synopsis! Jeg sidder og læser til eksammen og er selv ikke helt i top. Det er noget værre møg!Mvh. lineandree.blogspot.com

  3. it looks delicious…ñamñamñamhappy to discover your spot because of your message,thank´s.EL CAMINO is amezing incredible,i recomend to everybbody,it has been one of the best experiences.see you around here my friendxxxx L.R.

  4. Katrine – tak for tippet, nu blev jeg helt (lækker)sulten ;)Køber som regel proteinpulver og de andre lidt pricey ting hos Helsemin, da det er billigst der. Jeg bruger den i Fields, men der er også en på Fisketorvet og en stor en lige overfor hovedbanen. Ellers er min favorit Naturpoteket på Christianshavn (der ligger også en inde i byen).På Frederiksberg kan jeg godt lide Helsehuset på Gl. Kongevej – se evt. Frederiksbergguide nr. to, du kan finde den ved at trykke på 'Guides' nede i etiketter :)

  5. lineandree – tusind tak og i lige måde!LADY REBEL – I can only imagine, wow I wanna do that some day. Thank you :DIreneCandy – thanks you so much, sure ;)Newyorkerbyheart – Tusind tak det er jeg super glad for at høre. Og det er selvfølgelig meget ok! :)