So happy – even though I look pretty pissed…

vintage jacket// Gina Tricot shirt// Topshop leather legging// Friis og co. boots
Wow, har virkelig haft den bedste dag. En af de der dage hvor alt bare er fedt og der sker gode ting. Hvor man bliver helt høj på god energi, deler ud af den og får endnu mere igen.
Er blevet rask, har fået afleveret min synopsis (der i øvrigt har titlen “Fotografier på modeblogs. Snapshot-realismen genopstår. Virkelighedsæstetik på web 2.0”, hvis nogen er interesserede :D) og ellers tilbragt dagen ude i det gode vejr inde i byen og sammen med dejlige veninder. Selvom jeg kun har sovet 3 timer fordi jeg sad og skrev det meste af natten, (og siden havde drukket så meget kaffe at jeg ikke kunne falde i søvn) er jeg stadig helt frisk, well måske overtræt, men på den gode måde. Er helt lykkelig :)
I’m so happy today. Just had one of those days where everything is fabulous; turned in a paper I’ve worked hard on, enjoyed the for once lovely spring whether in Copenhagen and spend time with some lovely friends ;)
(Visited 172 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hvor er det nice med aflevering :) Tillyke med det, der er ikke noget bedre end en nyligt afleveret opgave, og efterfølgende god tid til at slappe af og hygge med sine venner :D

  2. Hvor skønt :) Så må du gerne sende energirester til Odense, hvor jeg i går fik min eksamensopgave. 15 sider om Herman Bang og Irene Holm. Men jeg er tilfreds og glad, for de andre på mit hold har været rigtig uheldige. Nu skal jeg bare finde nøglen til opgaven!

  3. Marie – præcis ;)Katrine – Held og lykke, sender tonsvis af god energi :)Pernille – Hvor dejligt. Mere af den slags!Louise – Jeg brugte primært noget 'gammel' fototeori: Roland Barthes "Det lyse kammer", John Tagg "The Burden of representation" og så noget web 2.0 teori, bl.a. O'Reilly. Charlotte Andersens "Modefotografi – en genres anatomi" er rigtig god. Jeg brugte også Ted Polhemus "Streetstyles" og Elisabeth Wilsons "Klædt i drømme", men det er mere modeteori. Tror ikke der er skrevet så meget akademisk om modeblogs (endnu), i al tilfælde ikke indenfor de æstetiske fag. Der er jo mange efterhånden indenfor handel og marketing… Men nu ved jeg jo heller ikke hvad du læser og hvad du skriver om ;)

  4. hej igen,tusind tak for svar. har allerede charlotte andersens bog og en masse barthes, men tror da jeg skal se om ikke jeg kan finde "streetstyles" – har læst en masse andet af Ted Polhemus, så er sikker på, at det er noget jeg kan bruge. Jeg læser design og kulturøkonomi, og skriver om "autencitet i modebilledet" i faget visuel kultur.men igen tusind tak fordi du gav dig tid til at svare:)