Nyt i skrinet

I går forærede jeg mig selv lidt nyt til smykkeskrinet. Et hjerte fra bjørg som jeg synes er lidt uhyggeligt og klamt, men også meget smukt og et par fjerøreringe jeg købte hos en gadesælger. Har længe villet have en lille fjer på, men synes at mange af dem de har i butikkerne ser alt for fake, tilklippede og farvede ud. De her var perfekte, naturlige og lige mine farver ;)

Hjertet købte jeg hos Paris Texas, hvor jeg mødte søde og übercool Maria, der har butikken. Maria og jeg har arbejdet sammen i Diesel Store engang i slutningen af 90’erne og jeg havde ikke set hende siden, så det var virkelig hyggeligt og skægt.
Dengang i Diesel har jeg været 14-15 år og Maria var nok et af mine største stilforebilleder (det var jo inden modeblogs :D). Jeg har været i Paris Texas mange gange, men åbenbart aldrig mens hun har været der og lige pludselig gav det hele bare så meget mening. Selvfølgelig måtte det jo være hendes butik, synes virkelig det er hyggeligt, når der bliver trukket tråde fra fortiden til nu. Og som jeg skrev i går var det en virkelig god dag, dette var bare en blandt mange gode oplevelser ;)

I al min opgaveskrivning har jeg slet ikke kunnet glæde mig til at jeg skulle rejse, men nu er jeg fyr og flamme. Weee skal til Lanzarote på fredag!

Bought this heart from bjørg in Paris Texas (if in Copenhagen it’s a must visit store) and some feather earrings from a street seller yesterday.

(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Åh jeg forstår virkelig godt, du glæder dig til la santa. Rigtig god tur til min lille sports-oase, he he. Det kunne være sjovt hvis du kom til at bo i min lejlighed dernede, den er nemlig udlejet til turister pt. Nå, men dejligt du kan slippe eksamen lidt og bare træne i det gode vejr. Du kan forresten se den lokale vejrudsigt og det nyeste ugeprogram for alle aktiviteterne på deres hjemmeside, hvis du bliver nysgerrig. Ofte blæser det en del, men det er kun rart når man sveder og træner :) GOD TUR :) Knus Katrine

  2. Mathilde – Den var lidt dyr ;) Paris Texas ligger på hjørnet af Kronprinsensgade og Pilestræde. Tak ja er også ret vild med den, den kan være en fed kontrast til lidt mere classic eller girly ting eller den kan underbygge et råt outfit.Katrine – Tusind tak, til min La Santa insider! ;) Glæder mig virkelig også, og nu er det virkelig lige om lidt, flyver i morgen, weee!Line Lovelylocks – Sorry, skal nok prøve at øge gross factoren :)Karla – thank you so much!