Favorite sunscreen

Forhåbentlig bliver det godt vejr med solskin på et tidspunkt i Danmark også, så tænkte at jeg lige ville komme med en solcreme-anbefaling her fra de varme lande.

Jeg er fuldstændig afhængig af P20, der i mine øjne er den mest geniale solcreme nogensinde. Eller det er faktisk mere en olie/sprit-agtig sag. Meget flydende, men fedter ikke. Og går ikke af, det holder bare i 10 timer også selvom man bader og dyrker sport. Den beskytter både mod UVA og UVB indeholder ingen dumme parabener, parfume eller farve og den findes også i en faktor 10, der – surprice – hedder P10.

My favorite sunscreen is danish P20, you only have to apply it once a day as it really stays on no matter what. 

(Visited 165 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXHello Friend, I love love love your blog, it‘s very interesting!!! I really like your style!! i‘ll visit you many times for sure honey.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

  2. Hvor meget koster den? Jeg skal faktisk købe en god solcreme, men den skal også være ok at smøre på ansigtet…Har du prøvet den på ansigtet?

  3. Frk. Jensen – Matas har den bl.a. ;)Anonym – Jamen har jo heller aldrig sagt at den var fuldstændig ren, bare at den er uden parabener, farve og parfume, hvilket den er :)Og det er uden tvivl den solcreme jeg har prøvet, der passer bedst til min meget solsarte hud. Bortset fra den bruger jeg også en mere ren en der hedder Sun Balance (købt i Føtex), den er godkendt af astma og allergi forbundet + svanemærket og også uden farve, parabener og parfume. God solcremejagt ;)Lucie – Hmm… jeg gav lige knap 200 for den store udgave i lufthavnen inden jeg tog afsted. Jeg bruger den i ansigtet og det fungerer fint :D