Sunday

Sidder og spiser omelet med basilikum og drikker smoothie. Alt for sen morgenmad, fordi jeg kom alt for sent i seng… Var lige ude at drikke nogle øller med gutterne fra arbejde på Sofiekælderen i går og da jeg kom hjem kunne jeg slet ikke sove… Først da fuglene begyndte at pippe og det blev lyst gik jeg omsider om kuld. Tror at det er fordi jeg savner mit alletiders favorit sovedyr, ham der hopper på billedet… Ham skal jeg heldigvis se i aften, savner så meget at det gør ondt i maven efter ikke at have set ham siden vi kom hjem fra ferie. Tror jeg er ramt… ;)
Men inden jeg bliver genforenet med min prins/sovedyr, skal jeg lige til en omgang børnefødselsdag. Paplillesøster prinsesse Silke fylder 5 år, så glæder mig til en eftermiddag med lagkage og boller og prinsesseagtige sager.

Skal nok lige komme med min dom ang. Sex and the city, som jeg var inde at se til et super fint og hyggeligt arrangement Friis og co. stod for i Empire i går. Men tænkte at det var sjovere at jeg skriver hvad jeg synes, når nogle flere af jer også har set den og kan sige hvad I synes?
Har selvfølgelig også mange flere Lanzarote billeder, som jeg glæder mig til at vise jer :)

So long, håber i får en dejlig søndag!

I’m eating breakfast, way to late. Became insomniac this night and couldn’t fall asleep until 5am…
This afternoon I’m going to my stepsisters birthday party. The little princess is turning 5, so I’m expecting… well a lot of princess stuff … and cake!
Afterwards I’m finally going to see the bf, whom I haven’t seen since we got back from Lanzarote. I truly miss him a great deal, after just a couple of days (maybe that’s why I couldn’t sleep), guess I’m kinda hooked… :)


Have a nice sunday everybody! 

(Visited 220 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Mums den morgenmad ser go' ud! Tusind tak for dine lille fletteguide i foregående indlæg, den har jeg glædet mig til!:) I de næste par dage vil jeg gå i flette-mode… tror jeg:) /Simone/fashionmanifest