Look of the day + yesterdays sushi

hat FAA H&M// jacket Acne// jeans Acne// ‘briefcase’ vintage// heels Zara


Lige et hurtigt dagens. Sidder og knokler med eksamenslæsning og har det faktisk ret hyggeligt med det. Tror det gælder om at vende det til noget positivt. For jeg kan jo egentlig ret godt lide at læse og når det samtidig er helt legalt at indtage store mængder kaffe, så er det vel ikke så slemt. Er det noget vi egentlig bare hader fordi vi skal?

I går havde jeg alletiders hyggelige søndag med børnefødselsdag (og ups hun blev 7 og ikke 5, flot Emily!) og bagefter mødtes jeg med kærestebøf i silende regnvejr og drak en øl på Café Runddelen, mens vi ventede på sushi fra Go’ sushi by us, ligeledes på Nørrebros Rundel. Der har jeg ikke fået sushi fra før, men blev draget af deres fine lille gule biks (kan ikke modstå gule ting…) og deres ditto origami menukort. Og så tullede vi ellers hjemad til Ønskeøen i den altid proppede 5A, sushi in hand.

Og den var slet ikke så tosset den sushi. Vi havde bestilt en Maki Menu – synes at nigiri er ret så kedeligt – og det var fine faste ruller og ok meget fisk.

Just a quick look of the day. I’m studying for my upcoming exams and dreaming about going to Barcelona in july. Yesterday we had sushi from Go’ Sushi by Us at Nørrebros Runddel, very nice and firm makis and very pretty origami menu :)

(Visited 253 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Søde Emily, har et spørgsmål vedrørende din uddannelse, er det din kandidat du er i gang med nu? Og i så fald hvad læste du før? Hedder det det samme når man starte på bacheloren? Er nemlig super interesseret men kan ikke helt finde rundt i det:)Chris Fik lige lagt beskeden den to steder, sry;)

  2. Har du ellers nogle sushi takeaway restauranter du kan anbefale? Meget gerne i nærheden af Amager/på Amager og SU-venligt. Jeg har boet her i næsten 2 år nu og har faktisk ikke prøvet så meget sushi – foretrækker at lave det selv for at gøre det billigt :) Men nu har jeg bare rigtig meget lyst til at købe en æske take away sushi en af de kommende dage!

  3. Chris – det er nemlig min kandidat ja. Jeg er bachelor i litteraturvidenskab og kunsthistorie (eller dvs. har tilvalg i design og mode på kunsthistorie). Mange af de æstetiske fag (litteraturvidenskab, kunsthistorie, teatervidenskab, musikvidenskab, film- og medievidenskab etc.) giver adgang til kandidaten i moderne kultur og kulturformidling. I Århus har de en uddannelse, der ligner meget. Den hedder æstetik og kultur og er både en bachelor og en kandidat ;)Miss Scarlet – Så ville jeg tage Saiko på Christianshavn (dyrt men rigtig godt) eller Letz Sushi ligeledes på Chr Havn (ikke helt så godt, men ok og meget billigere). Den sushirestaurant, der ligger på Amagerbrogade overfor kirken er også helt ok. Og så åbner der jo snart en japansk restaurant lidt længere nede af Amagerbrogade, så vi må bare krydse fingre for at den er god ;)

  4. Miss Scarlet – nå ja, den er der jo også. Jep, den har jeg prøvet og det er også helt udmærket til prisen ;) Men lidt kedeligt og ikke så meget fisk i forhold til ris…

  5. Jeg har lige opdaget din blog, travlet den lidt igennem, og hold da op hvor gør du det godt! Jeg ser du har den hat, jeg har tænkt mig at bestille fra H&M. Kan du evt. sige noget om str.? Har du den i medium eller large og ved du ca hvad du er i omkreds?På forhånd mange tak, jeg håber ikke det er for besværligt, hvis det er, er det helt okay!Mvh. Kristine!

  6. Ej, det var godt at høre at du kunne lide det! Kender dem der har startet kæden og hjalp med at dele folders ud da de åbnede biksen. Jeg er helt enig, deres maki menu er god!! :)

  7. Mange tak for det hurtige og, helt sikkert, brugbare svar! Nu er der i hvert fald en på vej hjem til mig og helt galt går det nok ikke ;)Tak og fortsæt endelig dit gode bloggeri!!

  8. Hey Emily.Har ikke været inde på din blog særlig mange gange, men det skal jeg helt sikkert noget mere til. So far I like it :)!/Louise

  9. Hvor ser det fedt ud! Tænkte på, om jakken sidder til eller om den er løs – kan du evt flashe den lukket? Og er den "varm" som en læderjakke eller tyndere? Har overvejet den sorte SÅ mange gange, og er virkelig tæt på at trykke "buy"… ;)

  10. Stine – tak, den er temmelig løs. Jeg købte min på trendsales til halv pris og det er en 38, men skulle jeg købe den fra ny ville jeg have den i en størrelse mindre… den er varm nok, cirka som en læderjakke, men duer jo ikke til regn etc. Jeg bruger den mere som man ville bruge en cardigan/blazer tror jeg :)