Moroccan Oil

Nogen der ved om man kan få poterne i Moroccan Oil produkter et sted her i det lille kongerige?
Eller et sted på nettet, der sender til DK? Har ledt og ledt, men intet fundet :(
Og efter at celeb super frisør Tracey Cunningham har kaldt deres Restorative Hair Mask for “the best product ever” i Nylon vil jeg meget gerne have det. Er sikker på at det er hvad der skal til for at tæmme undertegnedes troldehår :)

Anybody out there who knows where to buy Moroccan Oil products online? After having read celeb hairdresser Tracey Cunninghams verdict in Nylon about the Restorative Hair Mask (“It’s the best product ever”) I really want to try these products but I can’t find a place to buy them… Help me dear readers. 

(Visited 613 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Åh du er en skat!! Og fedt at det virker, jeg er også en af dem med høstak ;)Synes ellers jeg havde kigget på lookfantastic, men ikke grundigt nok tilsyneladende. Tusind tak :)

  2. Hej Emilie,Jeg er selv den stolte ejer af det samme type hår og vil meget gerne høre hvor godt produktet virker. Så hvis du nu ikke vidste hvad du skulle snakke om i dit næste indlæg…Der er en (nu næsten fast) læser derud der venter din anmeldelse!MvhFranskmanden Lucie

  3. Lucie – du kan tro at jeg skal skrive om det, nu kan jeg i al tilfælde få fat i det :DClaraaaa – Thanks sweetie! xoxoAnonym – tusind tak, der synes jeg ellers også jeg kiggede for et par uger siden… Kan det være noget de lige har fået? Nå pyt skidt. Tak for hjælpen I er de bedste!!

  4. Moroccanoil Treatment er nu endelig kommet til Danmark :-))Det forhandles eftersigende af frisør firmaet Salonsupport.dk, som kun sælger til frisørsaloner. Produktet kan købes i frisørsalonerne. Spørg evt. frisøren om de har fået dette fantastiske produkt.Moroccanoil Treatment koster kr. 299,- hos frisøren og indeholdender 100 ml inkl. Doserings pumpe.

  5. M-Schack.dk sælger det og til den billigste pris på det danske marked. Du er garanteret originale vare da vi er en certificeret salon der nu har lavet en webshop. Tjek facebook for cool konkurrencer m.v.