Finally something to control my mane

Hurra! Efter at have prøvet flere hårprodukter end hvad godt er, tror jeg endelig at jeg har fundet det rette for mig og mit hø-hår :)

At det så egentlig er til heste, må man jo bare se bort fra (bare rolig det er også godkendt til mennesker).
Så hvis du som jeg har hår som en hest, frizzy, stridt, kraftigt, kemisk behandlet etc., så er det her muligvis løsningen. Mit hår har i al tilfælde sjældent været så medgørligt som efter en tur med Mane n’ Tail shampoo og balsam – og det er uden 1000 andre produkter efterfølgende, som jeg ellers var blevet vant til. Det er købt på horsecare.dk og får mine allervarmeste anbefalinger og et lille vrinsk med sig :)

Har i øvrigt også bestilt nogle Moroccan Oil produkter hjem, så når de kommer skal jeg lige teste og så skal jeg nok efterfølgende give en vurdering af dem.

TILFØJELSE: Ville bare lige skrive, at det altså ikke er noget jeg helt selv har fundet på :D. Så Mane n’ Tail anbefalet i et amerikansk Cosmopolitan en gang og hvis man googler/youtuber det så kan man finde mange positive anmeldelser fra tobenede brugere ;)

Have been using Mane n’ Tail shampoo and conditioner for a couple of weeks now and my hair is loving it! This rich formula is perfect for my coarse, frizzy and chemically treated hair :)

(Visited 269 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Hahaha fantastisk Emily! Har du set Blades Of Glory? Hvis ikke så har du en fabelagtigt film til gode, kom lige til at tænke på dig, fordi Chaz Michael Michaels fra filmen også vasker sit hår med hesteshampoo…hehehe…

  2. Malene – hehe, ja det er det nok også lidt. Men så længe det virker ikke? Og har stået og sammenlignet med regulær shampoo og det er altså ca. det samme der er i. Bare ikke så meget juks i hesteprodukterne faktisk. Anja – Hej søde A, nej den skal jeg da helt sikkert se! Hvis den både er god og der også er en hesteshampooentusiast med, så bliver det jo ikke bedre… ;)

  3. hehe hvordan fandt du dog på det? Jeg har også lidt hestehår, så det skulle man måske prøve.Vrinskende hilsner herfra

  4. Du har ret. Så længe det virker.Er bare gammel hestepige, så har svært ved at forestille mig at putte det i håret. Men tænk hvor jeg kunne have sparet penge ved bare at vaske mit hår i det samme som hestene fik :-)

  5. Anne – tak hvor er du sød :)Laura – læste om det i et blad og tænkte at det skulle prøves – vrinsk right back at ya'Malene – jamen jeg er også gammel hestepige, så syntes at det var mindst lige så skørt, hehe. Men ikke så skørt at det ikke skulle prøves ;)Måske man også skulle overveje lidt showshine?Mia – jep :D