Sugaring

Har været til sugaring i dag hos Beauty Avenue. Har skrevet om det før, men kan altså virkelig anbefale, den form for hårfjerning. Det fungerer ligesom voks, men påføres mod hårenes retning og rives af med (uden strips). Det er mere skånsomt, gør mindre ondt og eftersom det bare er lavet af sukker også meget mere rent og ikke skrapt mod huden.
Nå, men det var egentlig Wulffmorgenthaler-striben på billedet, jeg ville vise jer. Den havde en anden klient haft med og nu stod den og tronede i behandlingsrummet. Alt for sjovt og ja, stakkels stakkels kropsbehåring, som ingen elsker :)
Mon det nogensinde får en revival?
(Visited 1.047 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Der var et radioprogram i weekenden – det må have været på P1, som talte om kønsbehåring. Eller nærmere, så talte det om hår, sådan generelt.Og der sagde de kloge, at kønsbehåring er på vej tilbage. Flere og flere får kønsbehåring. En nem måde at se det på, sagde de, var at kigge omkring sig i svømmehallernes baderum. Ikke kun på de andres kvinders kønsbehåring, men også at svømmehallerne ikke længere behøves at have skilte med, at man ikke må barbere sig i badet, hængende.Og så kom der en længere forklaring på, hvorfor kønsbehåring er på vej tilbage.Kan desværre ikke huske, hvad programmet hed. Hørte det ved en tilfældighed.

  2. Ja, jeg har altså også hørt, det er på vej tilbage…;o)) måske det er på tide at lave en Julia Roberts, var det ikke hende der lod sig fotografere med hippiegarn under armene…??- Wulf morgenthaler er det mest morbide morskab som findes…Hej fra Maja B

  3. Haha hvor er I gode piger.Mona – tak, det skal jeg da helt sikkert høre. Sejt at du fandt det!Maja B – Jep, det var Julia (og en masse franske damer in general, hvis man skal tro på rygtet)… jamen så må vi vel lade det gro…Hannah – heh hvor pudsigt, god 'fornøjelse'!Anonym – det kommer helt an på hvor du skal pelses, hvor ofte og om du er fast klient eller ny. Se mere på deres egen side (følg linket i teksten hvor der staår Beauty Avenue) :D

  4. Uh, den der Wulf morgenthaler- stribe – er det en man kan købe? Ved mn kan få den som sådan en dag-kalender, men ved ikke om man mon kan få den i Bog & Ide eller lign?