Lunch


Nogle af mine favoritsalatingredienser (elsker mulighederne i sammensatte navneord), friskkværnet peber og et skvæt olivenolie og et strint (i mangel af bedre ord) honning. Det kan jeg godt leve af resten af sommeren :) Med variationer måske, men er totalt i salatstemning…

Some of my favorite salad ingredients, fresh ground black pepper and a drizzle of olive oil and honey. I wanna eat variations of this all summer :)

(Visited 1.329 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Ej ka du så stoppe med alt det mad! Blir jo mega sulten, og mega nedturs-agtig over at jeg ikke kan være så overskuds-power-woman, og lave så god med i eksamensperioden! ;)/Simone/fashionmanifest

  2. Med fare for at lyde super jysk så synes jeg at en skvis honning lyder passende :)Iøvrigt ser det super lækkert ud!

  3. Tak piger ;)Fuglen – godt bud!Simone – Sorry! Vil lige til mit forsvar sige at jeg har levet af rugbrød/knækbrød med makrel i tomat/bønnepostej siden jeg kom hjem fra ferie, så det er altså ikke så spændende hver dag ;)Anonym – skvis er også et godt bud, et skvis honning jo, den er købt :D

  4. jeg kan ikke kommentere det indlæg efter det her, så tog den næste i rækken (;1. super lækker salat! uhm det ser virkeligt lækkert ud..2. jeg ELSKER dine kirsebær sko, wauw3. jeg har ikke noget imod billedespammingog sidst men ikke mindst 4. jeg gir' dig fuldstændig ret med din tænketank.. jeg går meget op i miljø (og har faktisk valgt at blive vegetar pga. af det), så jeg blev helt glad når man læser at det ikke kun er en selv der tænker sådan.. men man kan stadig ikke lige lade hver med at købe den trøje, for den er jo billig ikk'? (;

    1. Salat, tomat, peberfrugt, agurk, majs, feta, kylling, valnødder, olivenolie, sort peber, honning og måske noget mere, men så kan jeg ikke huske det ;)