When outfits appear


Ryddede op på min – noget overbelæssede – stol i mit soveværelse i morges. Og sørme så om ikke et ret så fint outfit helt tilfældigt kom til syne. Synes det er vældig rart når tøjet begynder at style sig selv ;)
På stoleryggen hang nemlig min gamle Stella Nova vest, et gammelt Topshop bælte og en ny nederdel fra Zara og nedenfor stolen stod Minimarket jodphurs’ne.
Det skal jeg da helt sikkert hoppe i en af dagene tilsat hat, en masse armbånd og en lang halskæde eller to.

Er mere eller mindre flyttet ned i min gård (hvor der er sol hele dagen :D), kaffekop og eksamenslæsning in hand. Og hygger mig egentlig meget godt, men glæder mig nu også til det er overstået og den står på Roskilde og … Barcelona!
Skal desværre hverken til Sonar eller Primavera, vi skal først derned i juli, men glæder mig helt vildt, har nemlig aldrig været i Barcelona før. Jeg hiver kæresten med og vi skal bo hos et helt fantastisk par, jeg lærte at kende i forbindelse med at jeg var til bryllup i Mexico i marts.

Men først er der Roskilde og det skal nok blive spas. Jeg skal afsted med nogle venner og vi ville egentlig have boet i rent a tent lejren, men der var udsolgt, så nu har vi købt billetter til H&M Fashion against AIDS reboot camp’en.
Plejer at være på Roskilde på den grumme trucker-måde (og har det top-herligt med det), men det bliver nok meget rart med lidt mere ordnede forhold. Lækkert lyder det i al tilfælde med varme bade, morgenmad, telt, liggerunderlag og soveposer og meget mere.
Læs mere om H&M Reboot Camp her. Og husk at man bare skal købe en billet til camp’en og en alm. Roskilde-billet pr. 2 pers., slet ikke dyrt overhovedet og godt formål, I like!

When cleaning out this morning in my bedroom this outfit appeared under layers of clothes on a chair. An old Stella Nova vest and ditto Topshop belt and a new Zara skirt. My Minimarket jodphurs were standing next to the chair and voilà. I like that my clothes seems to style themselves now ;)
I might just ad a hat, a lot of bangles and a long necklace or two and then I’m good to go.


I’m looking forward to when my exams are over. Then I’m going to Roskilde Festival – I’ll be staying at the H&M Reboot Camp – and afterwards to Barcelona to visit friends :) I love summertime!

(Visited 138 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Fint outfit der lige dukkede op af bunken ;) Åhh hvor blir jeg misundelig af at læse om Roskilde, har selv gæstet festivalen 14 gange og elsker stemningen. I år må jeg springe fra da jeg har en lille datter som jeg gerne vil amme lidt endnu, i stedet tager jeg min lille familie med på weekend i Malmö (vi bor i roskilde så det er bare om at komme væk, når man nu ikke selv skal med) håber I får fantastisk vejrHilsen Maria

  2. Ja ikke ;)Oi, det kan jeg godt forstå, har også selv været trofast Roskildegænger de sidste 9 år og ja det er bare den bedste stemning, helt speciel. Men fornuftigt så at tage væk og mon ikke det også bliver rigtig dejligt. Synes i al tilfælde at du lyder som en ret fantastisk mor ;)Rigtig god tur til Malmø!Klem