Look of the day: Thx mom!

hat H&M FAA// tee Samsøe Samsøe// shorts H&M// purse vintage Mulberry// keychain Mulberry// suede  shirt vintage// belt vintage// booties Friis & Co.

Således ser jeg ud i dag og kunne ikke have gjort det uden min søde muttis gemmer. Her er nemlig både ruskindsskjorten, Mulberry-tasken og bæltet fra. 
Har ellers haft en kedelig læsedag, men nu vil jeg smutte ind til byen og se på en kjole jeg har gået og tænkt lidt over og i aften skal jeg til et spændende kursus om jagthunde. Ja, well ikke så spændende i de flestes øjne sikkert, men i al tilfælde i mine :)
What I’m wearing today. And I couldn’t have done it without my moms closet, where I found the suede shirt, Mulberry purse and studded belt. Thank you mamma! 
(Visited 326 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jeg elsker min muttis skab! Det er bare det bedste når man finder noget der :DHvordan er hattenegentlig i størrelsen? Hvilken str. har du, og har du et stort eller lille hoved?

  2. hej Emily :) dette har ikke rigtig noget med indlægget at gøre , men jeg overvejer rigtig meget at få pandehår igen .. noget blødt men lidt tungt pandehår ligesom Summer Finn i filmen 500 days of summer . synes du har noget fint hår , så tænkte om du måske ville sende nogle billeder hvor man tydeligt kan se det og får fornemmelsen af det ? :)min mail er pellepirat93@hotmail.compå forhånd tak :)http://emiliemode.blogspot.com/

  3. Tak hvor er I søde ;)Marie BM – min er en M (58) og mit hovede er sådan ret normalt i den lidt store ende tror jeg :DEmilie – Det skal du da bare gøre, jeg har kun været glad for mit og Zooey Deschanels hår i den film er også noget så fint. Der ligger mange billeder her på bloggen hvor du kan se det, et par indlæg nede i Look of the day: Distortion f.eks.eller her: http://emilylouisesalomon.blogspot.com/2010/04/yellow-nails-n-plastic-guns.htmleller her: http://emilylouisesalomon.blogspot.com/2010/02/bangs.htmleller her: http://emilylouisesalomon.blogspot.com/2010/02/med-sljfe-trutmund-og-uregerligt.htmleller her: det er bare at lede lidt rundt ;)God fornøjelse med pandehåret, håber det bliver fint :DFanny – tusind tak, det er jeg bare super glad for!!Camilla – jaa, endte med at købe den, den er så fin! Viser snart.