Mere nyt i skabet


Købte disse to bluser i går i henholdsvis H&M – hvor jeg også købte tørklædet –  og Zara.
Den blå anker-tee (som i øvrigt kun koster 80 kr.) har jeg på allerede i dag, mens jeg er lidt mere usikker på Zara-blusen. Der var et eller andet der dragede mig mod den og sådan foregår det meste af min shopping, mere eller mindre pr. intuition og mavefornemmelse. Men kan ikke rigtig se et outfit for mig hvor den kan indgå, nå det må jeg vel tage som en udfordring og ellers ryger den tilbage. Den ville nok gøre sig ok, som en del af en ordentlig omgang mønstermiks og med et par denim-shorts… Boho med et preppy mønster, jow tror det er en keeper.

Hvordan har I det i øvrigt med ‘nyt i skabet’-agtige indlæg? Det er jo ikke noget jeg gør det så meget i. Kan egentlig bedre lide at vise tingene, når de indgår i et outfit… På den anden side er det jo en fin måde at få det vist, inden jeg når at style det og mens det stadig er at finde i butikkerne…

Er i øvrigt også blevet ejer af et par Palladium, TUSIND TAK for al jeres hjælp. I er virkelig de bedste. Dem har jeg også på i dag, måske nogen vil tage et billede af mig, så viser jeg senere :)

Another couple of additions to the closet. Anchor tee from H&M and tunic from Zara. The t-shirt I’m wearing today, but I’m a little in dout on how to style the blouse….

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg ELSKER dine nyt i skabet indlæg, og har et par veninder som også læser med, der er enige;)KhVila

  2. Fin ide – selvom min hårdtprøvede pengepung benægter…Men den kan råbe nok så høj – jeg hører intet og drømmer mig hen til H&M og smide mit anker ;-)

  3. Outfit billeder er efter min mening helt klart mere inspirerende – og nu laver du jo nogle rigtig fine nogle af slagsen:)Men skal der være 'nyt-i-skabet', synes jeg det klæder indlægget rigtig fint at du, som her, overvejer sammenhængen til resten af din garderobe.Sidsel

  4. Tak for jeres mening, jamen så fortsætter jeg med dem. Der kommer altså nok lidt flere end hidtil, men det kommer fortsat ikke til at fylde vildt meget.Linda – Ja ikke? :)Nanna – Hehe, ja ville også gerne lave mange flere, men sandheden er at jeg har alt for lidt tid til at lave mad :( Alt for ofte står den på rugbrød og fiskekonserves af en eller anden art og det er jo hverken særlig kønt eller inspirerende… Cupcakes and Cashmere er nok den der kommer tættest på mht. mad/mode mikset. Maison des Rêveries er også et godt bud, det er dog ikke mad hun laver selv, men noget hun spiser ude. Begge er på min blogroll. Men der findes jo mange (MANGE) rene madblogs, så det er bare at gå i gang med at søge. Har ikke rigtig nogle jeg kan anbefale, da jeg egentlig aldrig har kigget nærmere på madblogs selv. Af danske kender jeg kun Newyorker by heart. Men hvis du finder nogle svedige madblogs må du meget gerne tippe mig med et link!! :D