Should I?

Har jo ligesom nok sko, men er altså helt syg med de her Balenciaga a/w 2009 wedges… og jeg har ovenikøbet set dem til en rimelig pris… 
Nå, må hellere lige sove på det – eller det vil sige allerførst ud at drikke nogle cocktails med pigerne på det :)

Har i øvrigt hentet en fin præmie til give-away i dag, poster hvad det er + konkurrencen i løbet af weekenden.

Rigtig god fredag aften til jer!

In love with these Balenciaga a/w 2009 wedges, should I?

(Visited 798 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Dem har jeg også kig på, men økonomien er desværre ikke til det i denne måned :( Så medmindre du bruger 36 som mig, siger jeg go for it, hehe ;)

  2. Bunny Ears + Maria – you can find them at yoox.com :)Manja – Det gør jeg ikke ;) Men måske jeg også skulle vente til næste måned. Har fødselsdag i juli, så det kunne være en slags fødselsdagsgave til mig selv (eller noget, undskyldninger er der nok af) :DAnne – Virkelig? Jeg synes de er så smukke! Men det er jo dejligt at alle ikke altid er enige. Det ville være kedeligt + vi ville alle se ens ud. Så tak for din mening også, er vild med at alting ikke behøver at være skulderklapperi, så længe det foregår i en pæn tone og folk gider at skrive under med deres navn, som du gør :)

  3. Hej Emily.Hvis jeg er ude med en veninde, og jeg spørger om hendes mening om noget jeg synes godt om, vil jeg gerne have et ærligt svar. Selv hvis ikke hun kan lide det jeg er faldet for, kan jeg jo godt købe det alligevel. Så ved jeg på hvilket grundlag jeg gør købet. Derfor synes jeg at du skulle få et ærligt svar, nu hvor du spørger :-)god søndag! fra anne

  4. anne: det er jo ingen kritik af dig eller dn stil (som jeg i øvrigt er helt vild med!)

  5. Anne – Jamen lige præcis! Mente virkelig også at din mening er påskønnet ;)Har lige talt med min mor og hun synes også det er verdens grimmeste sko, hehe…