Linkliste/Blogroll

Forleden da jeg spurgte om ny bloginspiration, var I nogle der troede det var til en linkliste. Og hvorfor egentlig ikke, der er jo masser af plads ude i højre side og links er guld værd (både den ene og anden vej), så vi kan jo lige så godt bruge pladsen konstruktivt. Så jeg laver en ‘læsernes blogs’-linkliste.
Kan se at I er rigtig mange, der linker til mig (og tusind tusind tak for det), så vil gerne gøre lidt til gengæld.
Samtidig kan jeg jo så i ro og mag få tjekket en masse nye blogs ud ;)
Glæder mig allerede.

You know the drill:
Skriv din blogs navn + link i kommentarfeltet.
Link til mig på din blog, hvis ikke du allerede gør det :D
Bloggen skal være over en måned gammel

I’m making a ‘My readers blogs’ blogroll. If you want to exchange links, write your blogs name + link in the comments section and make a link to my blog on yours. 

(Visited 200 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

44 Kommentarer

  1. Hej Emily! Jeg linker til dig, og kunne også godt tænke mig at komme på din :)Ting der sker i Lauras livhttp://vidunderfuld.blogspot.com

  2. Haha fino! Så prøver jeg igen:) Fashion Manifestwww.simone.fashionmanifest.blogspot.com- Og som skrevet tidligere, så linker jeg jo allerede:) Rigtig god lørdag/Simone

  3. Jeg har været rigtig glad for at være på din liste, og vil meget gerne blive der! Jeg holder en lille bitte halv-pause her i min bachelorskrivning, men regner med at vende tilbage i fuld form meget snart. Jeg linker selvfølgelig stadig til dig :)-Tora

  4. Jeg linker til dig nu, fordi jeg synes du har en god blog (: Min blog er godt nok ikke en måned gammel, men så må jeg jo vente 3 uger ;)www.6400happimess.blogspot.com

  5. Hold da op, der er mange kommentarer ;) jeg kunne dog også godt tænke mig at være med, og linker allerede til dig.Tinas tinghttp://tinasting.blogspot.com