Give Away

I anledning af de 200 faste google læsere (og de små 200 på bloglovin’ ej at forglemme) holder jeg en lille konkurrence. Tusind tak til alle jer, der vælger at følge med fast!
Laura fra Butik Smukt Brugt – en af mine favorit genbrugsbutikker – var så sød at kontakte mig og fortælle at hun gerne ville sponsorere en præmie, da jeg skrev på bloggen at jeg ville holde en konkurrence i anledning af de 200 faste læsere.
Vi har sammen valgt en smuk taske i koralfarvet strudseskind foret med lyst ruskind. Tasken er ikke bare vanvittigt smuk, men også super velholdt. Virkelig et one of a kind vintage fund og jeg ville lidt ønske at den bare skulle bo her… Men vil samtidig meget gerne glæde en af jer med den :) 
Og lige som sidst har jeg også en lille ekstrapræmie oppe i ærmet.
For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål: Hvad koster lysestagerne med de røde ‘bær’ hos Smukt Brugt. Hint: Svaret kan findes blandt billederne på Smukt Brugts Facebookside.
Send svaret i en mail til emilysalomon@gmail.com og husk at skrive ‘Give Away’ i emnefeltet.
Svaret skal ligge i min indbakke inden på lørdag d. 26. juni kl. 12.00.
(Visited 135 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hej Emily:)Jeg står godt nok ikke under "faste" læsere ovre til højre, men jeg tjekker alligevel din blog hver dag, da jeg virkelig godt kan lide din stil og din oprigtige og intelligente måde at blogge på. Lysestagerne koster 145 for begge to, btw:)Mvh Sofie

  2. Ih, hvor er den fin! Godt valg! Og når nu den ikke kan bo hos dig Emily, må den meget gerne bo hos mig ;-)Lysestagerne med bær koster 145 kr. for begge. Jeg må da lige kigge forbi Butik Smukt Brugt en dag.. Tak for tippet og for en skøn blog, som jeg klikker mig ind forbi dagligt :-)