Konkurrence og linkliste

Lige en lille praktisk update. Skal nok komme med mere spændende indlæg senere eller i morgen, men har haft alt for travlt med at nyde livet ude i den virkelige verden ;)

Konkurrencen om tasken sluttede i går og jeg trækker en vinder i løbet af de næste par dage (inden jeg tager på Roskilde onsdag, promise). Tusind tak for jeres mange svar og ikke mindst de søde kommentarer I også skrev i jeres mails! Det betyder alverden for mig og jeg synes det er helt fantastisk når så mange af jer har lyst til at fortælle, hvorfor I synes det er hyggeligt at læse med her :D

Mht. linklisten er den nu at finde nederst ude i højre side. En del af jer linker dog ikke til mig, så dem har jeg fjernet igen…
Har du skrevet at du gerne ville på, men har jeg overset dig, så skriv lige igen herunder.
Skal nok opdatere den med jævne mellemrum, så kom du ikke med i denne omgang, kommer der en ny chance.
Og hvor er det fedt med alle de links, synes det er så skægt at kigge med hos jer og opdage blogs jeg endnu ikke kendte. Tak for jeres links :)

TILFØJELSE:
Dette var ikke endnu en opfordring til at komme med links, sorry. Det er lidt af et arbejde at lave en linkliste, tjekke blogs osv. så kan desværre ikke opdatere den løbende. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne, men kan dårligt nå at opdatere selve bloggen og svare på kommentarer som det er for tiden, så må desværre begynde at prioritere… Det jeg ville i denne omgang, var blot at sige tak for de links jeg har fået og at der nok skal komme endnu en runde, for dem der ikke nåede det denne gang ;)

(Visited 122 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jeg vil mægtig gerne på din blogroll! Jeg skriver om min hverdag som studerende i Los Angeles, og hvad der ellers sker her i byen.Du giver et godt indklib i livet som studerende, og meget mere, i København—jeg nyder at læse med :)

  2. Jamen søde Malsen du har intet misforstået. Ved simpelthen ikke hvor dit link er blevet af, men nu er det på igen ;)Og tak for at jeg er på din.Klem