Vinderen af den smukke taske er…

… Malene Jensen! Jeg har trukket lod, denne gang dog kedeligt og elektronisk og ikke så lækkert at se på som sidst, men er lidt i tidsnød.

Svaret var i øvrigt: 145 kr. for begge.

Ekstrapræmien, som er et par Friis og Co. solbriller og en L’Oreal Professionel Smooth Velours Thermo Blow Dry Milk, går til Sannie Lykke Blumensaat.

Vinderene har fået direkte besked.

I var mere end 100 der deltog og ih hvor ville jeg ønske at I alle kunne vinde. Endnu en gang tusind tak for alle de søde kommentarer jeg har fået i mails’ne. I er de bedste!!

Og tusind tak til Laura fra Smukt Brugt, der har sponsoreret den smukke taske. Og til Friis og Co., der var så venlige at invitere mig til Sex and the City premiere og i den anledning give en goodiebag med bl.a. solbriller og L’Oreal gear, jeg kan give videre til jer :)

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hej Emily!Jeg leder efter den perfekte lækre – lidt lange, helst lige ned over numsen – cardigan. Den må gerne være i god kvalitet, og ikke koste over cirka 1500 kr. Kender du nogle lækre cardigans??? Det ville hjælpe virkelig meget :-)

  2. Jeg har en lang lækker en fra Tusnelda Block og ellers er jeg meget begejstret for Lovechilds, de er i kashmir og kan fåes i mange farver. De har dem hos Nué på Frederiksberg (og også i Nués webshop) ;)Både Tusnelda Block og Lovechild ligger vist på omring 1100 kr.

  3. Tak for 2. præmien. Det var en superhyggelig overraskelse. Jeg glæder mig til at se solbrillerne når Roskilde er overstået :) Jeg vil lige bruge lejligheden til at fortælle, at jeg synes det er en rigtig god blog du har, som er i høj kvalitet og har et rigtigt fint personligt touch. mvh sannie