Linklisten igen igen

Sidste ord, der bliver skrevet om den for denne gang… promise.
Som skrevet var der en del af jer, der ikke linkede tilbage til mig og da det mere eller mindre var mit eneste krav, blev jeg egentlig lidt ked over det…
Linklisten var nemlig som udgangspunkt tiltænkt dem, der allerede linkede til mig i forvejen. For at påskønne dem og sige tak og ikke for selv at høste links. Så hvis man ikke bryder sig om min blog eller ikke har lyst til at linke til den, så behøver man altså overhovedet ikke… Men så er der heller ikke så stor grund til at være på min, vel?
Men, som de kloge shopaholic søstre Jane og Stine skriver i forbindelse med samme problem, skal man måske lige lade tvivlen komme folk til gode:
Har jeg slettet dig igen fra linklisten, fordi du ikke linkede tilbage, men gør du det nu, så smid en kommentar herunder.
Der kan jo selvfølgelig være mange grunde til at man ikke har fået linket tilbage, så i stedet for at antage at I er nogle snydepelse, så vil jeg i stedet tro at der er en helt naturlig forklaring ;)
OG så åbner jeg lige muligheden for at komme på listen igen. Var måske lidt for hurtig i første omgang, sorry. I var i al tilfælde en del, der ikke nåede det, men som gerne ville på og I skal selvfølgelig også have chancen.
Igen, ‘reglerne’ er:
Du skal linke tilbage til mig.
Bloggen skal være over en måned gammel.
Skriv din blogs navn og link i kommentarfeltet herunder.
Jeg opdaterer listen, når jeg kommer hjem fra Roskilde, så man kan skrive sig på indtil da ;D
(Visited 137 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. PINLIGT, jeg er først begyndt at linke til dig nu, selvom jeg vidst skrev sidst, at jeg allerede gjorde det, men jeg kom til at forveksle med en anden blog – undskyld, jeg ved selv, hvor træls det er, at folk ikke linker tilbage, og at det er tidskrævende at opdatere listen!/AnnaIn Fashion We Trusthttp://infashionwetrustblog.blogspot.com

  2. Linker allerede til dig – skøøn blog. Så du er velkommen til at snuse omkring i min lille "verden" og tilføje mig på en linklisteAs in Michelle-Mariewww.miss-michellemarie.blogspot.com

  3. Linker til dig nu, og var bestemt ikke for at være en snydepels jeg først har gjort det nu.. men tankerne har været lidt et andet sted :) Elsker din blog, og læser den fast..ville blive glad hvis du ville linke til min..Golddustandbubbleswww.golddustandbubbles.wordpress.com

  4. Jamen, jeg vil da også meget gerne være med – er både læser og linker, så ingen "pels" her – det er egentlig også alt for varmt for tiden… ;-)Hov – må hellere lige huske link: eventueltogmaaske.blogspot.com