Look of the day: Braided ‘crown’, blazer and shorts

blazer Zara// sweatshirt True// bag Mulberry// shorts H&M// wedges Topshop

Er lidt friskere i dag og har fået ryddet op og gjort rent i eksamenslæsehyblen og været ude at shoppe lidt og spise frokost med min søde mutti. Og fik også lige drukket en kaffe med kæresten :) Sådan, effektiv sommerferie.
Lige om lidt smutter jeg på arbejde, men ville lige tjekke ind her og sige hej.
I dag er i øvrigt en af mine yndlingsdage, elsker simpelthen når alle de glade studenter er på vogntur! Minder mig om gode gamle dage…
(Visited 173 times, 1 visits today)
Done

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Tina – tak, der er et par Ray Ban og jep de er med styrke (og en masse andet for mine bygningsfejl :D)… skifter mellem dem og kontaktlinser :)Østergaard – elsker virkelig også den taske. Er såååå glad for den, den er både så praktisk og så pæn. Og bliver kun flottere jo mere man bruger den :)