Look of the day: Nudes n’ green

skirt and top H&M// jacket Acne// sunglasses Marni// bag Mulberry// shoes Gerry Weber
Sådan så jeg ud til brunch i går. Kan godt lide favekombinationen af hudfarvet (hehe, kan godt se det ser dumt ud, må snart æde mine ord), brunt og grønt. Er i øvrigt meget hudfarvet selv, eller også er det bare lyset. Syntes ellers lige jeg var blevet lidt brun…
What I wore for brunch yesterday…
(Visited 292 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Ihh kender godt det, der med at man synes man ser iih så brun ud! – Og så når kameraet fanger én, så er man en blegfis… ØV! Fint look ellers:)

  2. Skøn og meget nytænkende kombiBlogger du fra Roskilde? Jeg skal selv derned og glæder mig til musikken og også lidt til at tjekke folk og deres seje og vilde outfits ud :-)Må man spørge, hvor høj du er?

  3. Det er virkelig en god farvekombination. Prøvede selv nederdelen igår, den er super fin, men gik derfra uden :). Og så er den grønne farve bare god, når man har et gyldent skær i hårfarven! Tak for god blog. /Stina

  4. Tak, hvor er I søde altså :DJeg blogger ikke fra Roskilde, bruger det som en lille computerpause tror jeg ;)Har dog planlagt en del indlæg, så her bliver ikke stille…Og så blogger jeg måske lidt om det bagefter, men det ved jeg endnu ikke.Jeg er 165 cm høj (eller kort om man vil) :D

  5. Hvis du nogensinde får lyst til at sælge den grønne Acne ruskinds jakke, må du endelig sige til!
    Mvh. Amalie