Look of the day: Denim dress & high hair

dress Monroe bought at Topshop.com// shoes Gerry Weber// sunglasses Ray Ban

Nu smutter jeg på Roskilde, men ville lige sige pænt farvel med en lille sommerhusoutfitpost. Med fotograf-mutti-skygge og det hele ;)
Jeg har forudplanlagt et indlæg til hver dag jeg er væk, så der stadig sker lidt herinde, selvom jeg har forladt computeren og holder blogferie. Svarer derfor først på mails og kommentarer, når jeg kommer hjem igen, men det vil jeg så se frem til :D 
Lige nu ser jeg dog allermest frem til masser af musik, kolde øl, godt vejr og at være omgivet af en masse fantastiske mennesker, der er på festival og nyder livet. Glæder mig især til at være sammen med mine søde venner og dejlige kæreste og bare rive nogle dage ud af kalenderen og være sammen på en anden måde…
I’m off to the Roskilde Festival for the next five days. But the blog will still be up and running as I’ve prepared a post for each day I’m gone :)
(Visited 144 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hej EmilyDu må have en god tur til Roskilde:)Er helt vild med dit outfit, hår og setting på de her billeder. Måske du vil blogge om hvordan du sætter dit hår på den måde? Det ser rigtig flot ud. Der er lidt Audrey Hepburn aka Holly Golightly over det, hvilket jo ikke er så dårligt.

  2. Rigtig god ferie på Roskilde, krydser fingre for vejret bliver skønt. Selv nupper jeg lige 2uger på La Santa i morgen ;)GOD FERIE :)Knus Katrine, Aalborg