Barcelona!

pic bearcave.com
Om en uge drager kæresten og jeg til Barcelona og jeg ser virkelig frem til det. Storby, strand, lækker mad, spændende arkitektur og kultur, shopping og alt muligt andet. 
Vi skal bo hos nogle af mine venner, et slovakisk/venezuelansk par, jeg mødte i Mexico, så det bliver rart at bo hos nogle stedkendte. Jeg har aldrig været i Barcelona før, så ville høre om der er nogle eksperter blandt jer, mine fantastiske læsere? Gode restauranter/caféer/butikker eller tips om noget helt andet modtages med kyshånd. Og er Zara så billigt i Spanien, som rygterne siger?
I’m off to Barcelona in one week to visit some friends and enjoy the beaches, architecture, cuisine and shopping of this amazing city. Or I expect it to be amazing, I’ve actually never been there. If you have any good advice about places to go to eat or shop, please leave a comment :)
(Visited 564 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Åh!!!! Barcelona! Det er bare den ultimative storby! Jeg elsker den og har været der et par gange efterhånden med forskellige veninder. Og shoppingmulighederne er ret fine! Mango har et rigtig fint udvalg i deres udsalg og er utrolig meget bedre en dem i Danmark (efter min mening) og du kan få nogle skønne ting til billigere penge (både i Zara og Mango) bl.a. flotte lækre cardigans, hvilket jeg altid ender med at købe et par stykker af når jeg er afsted.Sæt en dag af til at gå i Gaudi's have, det er virkelig fedt, og lækkert. Og perfekt til en dags afslapning. Vi tog madpakker med, hvilket virkelig var dejligt. Dem spiste vi helt oppe på toppen, med en rigtig flot udsigt over byen.La Segrada Familia er en flot bygning, men jeg blev pænt skuffet da jeg kom indenfor. For det første fordi den jo er under opbygning forevigt, så du betaler mange pnge for at komme ind og se en masse byggeri.Mht. clubbing var vi på et diskotek der hedder Jamboreee, det var virkelig fedt. Gammeldags rocket musik (bl.a. Michael J. og gamle rockballader) ovenpå, og nedenunder dance og andre nyere sange. Virkelig fedt! (Håber det stadig ligger der.Derudover er det bare en helt fantastisk by som man slet ikke kan bruge nok dage i ;-)Rigtig godt tur :-))

  2. Jeg synes, Zara var en del billigere. Specielt fordi der er udsalg lige nu, og sidste år da jeg var der, var det virkelig gode udsalgsvarer. Fik bla. den populære nude (kødfarvet, hehe) blazer til 140 kr og mener prisen i dk var 700-800kr, det er da billigt :) Derudover synes jeg det var rigtig fedt at opleve de lidt mere 'eksklusive' zara'er. Hvor de har virkelig lækre ting.Glæd dig! Det er en fantastisk by. Desværre var vi meget uheldige med spisesteder, så det håber jeg du kan hjælpe med, når du kommer hjem igen :)/Louise

  3. DARLING!I hope you have fun in my city!of course you have to go to "Passeig de Gracia" is the most important street of shopping in Barcelona.I also recomend you to go to Mirablau (a restaurant in Monjuic, because you can see all Barcelona in front of you!:)jaja)If you need something, just let me know!xxx from Barcelona!

  4. Hvis du kan nå at få et bord, så anbefaler jeg Espai Sucre! Funky dessertrestaurant, hvor alskens ingredienser; kød, fisk, frugt og grønt forklædes som desserter. Valg mellem forskellige tasting menus. Gennemført lækkert sted! Google it :D

  5. Jeg skal også til Barcelona om en uge (eller ni dage) – så hvor dejligt, med en masse forslag til gode steder!

  6. HejsaLige lidt tips til Barca (var der selv i januar for anden gang):- Camp Nou- Sagrada Familia- Museum for begravelseskøretøjer (er gratis og en lidt spøjs oplevelse)- Picasso Museet(!!!)- Byhistorisk Museum- Kirker generelt – Parfumemuseum (Ramblaen, meget sjovt, men ikke helt pengene værd)- Stradivarius (tøjbutik a la H&M)- Sephora (Kosmetik, kosmetik og mere kosmetik)- Origins (restaurant – virkelig god!!) – Txapela (fantastisk tapas på ramblaen, BILLIGT)- Happy pills (sjov slikbutik – bare lad være med at spise slikket – lange mange steder)- Cheese me (restaurant – rigtig billig til frokost)- Wok to walk (meget udemærket til en hurtig frokost – ligger mange steder)God tur! :-)

  7. Ih hvor jeg altså er taknemmelig over at have så fantastiske læsere!! Mange mange tak for alle jeres tips! Glæder mig til at få afprøvet så mange som muligt :DJuliet – thank you sweetie! I'm really looking forward to exploring your city ;)

  8. Hov! Skrev en kommentar i går, men den er forsvundet på vejen. Boadas cocktailbar – ligger i en sidegade til Ramblaen, højre hånd hvis I går mod vandet. Bartendere i kjole og hvidt, Hemingways faste spot, intet kort – de kan lave alt. Fantastisk fint sted!