Melon morgenmad

Tre forskellige slags melon, yoghurt, sesamfrø, mynte, mandler, vanille og kokos, så godt! Og røræg med salsa. Det hele indtaget nede i min fine lille gård. Har brug for masser af sådan noget mad lige nu, føler jeg. Friskt og let og sundt. Roskilde-detox, hehe…
Breakfast ready to bring to the courtyard. Scrambled eggs with salsa and yoghurt with different melons, grated coconut, vanilla, almonds, mint leaves and sesame seeds. Mmmm… summer mornings…
(Visited 1.138 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Når der opstår de fejl, skal du bare vente til den ikke melder fejl, og godkende dem påny, når det virker – det har jeg prøvet 2 gange nu. Døjede også i går :-)Dejlig mad – er helt klar på sådan en omgang – ærgerligt vi bor så langt fra hinanden, hi hi :-D/Linda