Food of the day: Summer Pasta

I forgårs fik jeg ovenviste: Frisk pasta i en sovs af spinat lynstegt med hvidløg, lidt fløde og æg. Herover dryssede jeg revet ost, pinjekerner, friskbælgede ærter, blommetomater, olivenolie og masser af basilikum. 
Det var sådan en aften hvor jeg intet orkede og overvejede at hente en pizza, men det her var faktisk et hurtigere og formentlig en del sundere alternativ :)
Fresh pasta in a sauce of spinach, garlic and cream with grated cheese, peas, pine nuts, olive oil, plum tomatoes and lots of basil. Easy peasy summer dinner :)
(Visited 921 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hej Emily. Det ser virkelig lækkert ud. Er lidt en spade til at lave mad. Kan du lave en lille hurtig tringuide til denne sætning: "Frisk pasta i en sovs af spinat lynstegt med hvidløg, lidt fløde og æg".Elsker din blog! Kh, Anne-Sophie

  2. Hehe… ja det kan du tro :)- steg et fed hvidløg i lidt olie i en lille pande eller gryde.- tilsæt nogle håndfulde frisk eller frossen spinat, lad det stege med et par minutter.- pisk et æg sammen med halvanden dl fløde, hæld det over spinat/hvidløg og lad det simre med til det 'tykner' let.- smag til med salt og peber og hæld det over nykogt frisk pasta :)Voila!